FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Oficialii dinamovişti: ”Copos şi-a dat acordul să amînăm derby-ul direct pentru a juca împotriva Barcelonei pe 11 august”

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iulie 2012 18:23

Amicalul de lux Dinamo - Barcelona, de pe 11 august, amînă unul dintre derby-urile bucureştene, acela dintre Dinamo şi Rapid, care ar fi trebuit să se dispute pe 12 august.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat partida de gală, iar roş-albii susţin că au acordul giuleştenilor pentru ca întîlnirea directă dintre ei să se desfăşoare, cel mai probabil, în septembrie sau la o dată stabilită şi cu acordul televiziunii ce va transmite partida.

"Avem acordul lui George Copos de mai multă vreme, nu e nici o problemă. Pe 6 iulie se va anunţa, oficial, organizarea amicalului, într-o conferinţă ce va fi la Barcelona", au precizat oficialii clubului din Ştefan cel Mare.

Citeşte şi: LPF confirmă amicalul anului: "Dinamo - Barcelona se joacă, am primit hîrtia oficială!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
brod
brod  •  05 Iulie 2012, 11:04

suporterii rapidişti au de ce să fie încântaţi. ca, de altfel, şi ceilalţi, ai lui dinamo - am luat obiceiurile lumii a treia, în care bogătaşii dau bani pentru a aduce câte o echipă de top, apoi şi-i scot din tv.

maxx1923
maxx1923  •  05 Iulie 2012, 00:46

acum cativa ani cand inaintea meciului cu Anderlecht,Rapidului i s-a refuzat amanarea meciului cu dynamo si de catre lpf si de catre maidanezi.Era meci oficial in cupele europene nu un amical.Daca saracul copos si-a dat acordul.......sa nu mai spuna ca stie care este spiritul Rapidului.Sa joace potaile cu Barca cand vor , dar sa nu amane meciul cu Rapid ca asa vor ei. Cu oricare dintre echipele din Romania eram de acord sa amanam meciul pentru amicalul cu Barca dar nu pentru cele doua echipe rosii.

biancorossi
biancorossi  •  05 Iulie 2012, 00:15
Postat de terminatorul2 pe 04 Iulie 2012, 23:11

Este mișto că ați rezolvat acest amical de lux DAR nu este normal ca să se joace in timpul campionatului , ci inainte !!

corect. pe de alta parte este un amical complet inutil. nu are nici un sens jucarea lui. nici macar de imagine. cu aia joaca amicale oricine are bani sa ii plateasca, nu se satura de bani. pentru bani joaca si cu echipe de prescolari, np. dinamo avea treburi foarte serioase de facut. trebuia sa se concentreze pe debutul noii editii, nu pe facatura asta de meci.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează