FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Oficialii lui Dinamo lămuresc situaţia lui Flavius Stoican: "Proiectul nostru este la jumătatea drumului"

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 17:16

Purtătorul de cuvînt al lui Dinamo, Dorin Irimia, a negat zvonurile conform cărora clubul ar căuta înlocuitor lui Flavius Stoican şi spune că proiectul "cîionilor" este la jumătatea drumului.

" Dinamo are antrenor în acest moment. Ne flatează faptul că se insinuează mulţi antrenori ca posibili înlocuitori ai lui Flavius Stoican, dar domnul Negoiţă nu vrea să schimbe antrenorul pentru că îşi doreşte continuitate, iar proiectul este abia la jumătatea drumului.

La Dinamo sîntem adepţii continuităţii, iar practicile din Liga 1 precum schimbările de antrenori nu fac parte din strategia clubului nostru", a spus Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al clubului Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (85)
caminero
caminero  •  10 Noiembrie 2014, 13:12
Postat de khal_37 pe 09 Noiembrie 2014, 19:05

asta ca asta.....dar cum sa vorbesti de zeci de milioane de euro cand in clubul ciumei rosii bolsevice se investesc zeci de mii de euro...asta adevarata ipocrizie bre!

E bine că în fine ai puterea să recunoşti că Steaua e o ciumă bolşevică, o plagă scîrboasă pe trupul ţării.

vasy86le
vasy86le  •  10 Noiembrie 2014, 10:02

Negoita ar trebui sa nu mai iasa din casa, distruge un club de prestigiu, un club care nu a fost niciodata atat de injosit.. Negoita/Anghelache=Groparii lui Dinamo, sa le fie rusine.

reddogsv
reddogsv  •  10 Noiembrie 2014, 08:18

Deci inca 1 an orice am face tot cu Mister din Valea Glodului ramanem!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează