FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ogăraru despre o revenire la Steaua: "Ar fi senzaţional să mă întorc!"

Ogăraru (32 de ani) a jucat în străinătate la două cluburi: Ajax Amsterdam şi Sion
Ogăraru (32 de ani) a jucat în străinătate la două cluburi: Ajax Amsterdam şi Sion

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 21:56

George Ogăraru (32 de ani), produs al Centrului de copii şi juniori al Stelei, spune că ar fi încîntat să revină în Ghencea ca jucător activ, dar nimeni nu l-a sunat pînă acum.

Mihai Stoica a anunţat că prioritatea numărul 1 în această iarnă e aducerea unui fundaş dreapta. Gigi Becali a anunţat că şi-l doreşte pe Rui Duarte, însă un fost fotbalist al roş-albaştrilor, care a evoluat ca fundaş dreapta, se propune pentru a evolua din nou în Ghencea.

E vorba despre George Ogăraru, fotbalist produs de şcoala Stelei şi cu care a reuşit cele mai mari performanţe de după Revoluţie, semifinală de Cupa UEFA în 2005-2006, două titluri consecutive, plus un transfer pe o sumă foarte mare, 3,3 milioane de euro, la Ajax Amsterdam.

Se pregăteşte cu Ajax
Ogăraru a anunţat că îşi doreşte revenirea la Steaua în direct la Radio GSP. "Ar fi extraordinar să revin şi să joc la Steaua, am şi citit ceva în acest sens, numai că nimeni de acolo nu m-a sunat", a spus Ogăraru. "Deocamdată, mă antrenez cu un club puternic, e vorba despre Ajax, însă nu se mai pune problema să evoluez acolo, mi-am încheiat contractul cu ei în 2010, după ce am petrecut 4 ani senzaţionali acolo", a spus Ogăraru.

Totuşi, Ogăraru are pe masă o propunere pentru 2013, venită tocmai din Statele Unite ale Americii. "Am o ofertă fermă de la Seattle Sounders. Trebuie să mă decid în această iarnă, dupa ce mă pun pe picioare prin antrenamentele de la Ajax. Chiar mi-e greu să plec atît de departe, mai ales acum, cînd familia mea este şi mai mare", a adăugat Ogăraru, care are 4 copii.

16 luni au trecut de cînd Ogăraru a jucat ultima dată, pe 6 august 2011 în meciul Basel - Sion 3-3

10 ani a stat Ogăraru în curtea Stelei, în 4 perioade diferite: între 1993 şi 1996 ca junior, apoi ca senior 1998-2000, 2002-2006 şi 2008-2009

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Iancu a semnat pe 5 ani
Ieri, Gabi Iancu (18 ani), fostul atacant al Viitorului Constanţa, a semnat un contract cu Steaua pe 5 ani, clubul de la mare cedîndu-l contra sumei de 500.000 de euro. În cazul unui viitor transfer în străinătate gruparea constănţeană va mai obţine 30 la sută din valoarea tranzacţiei, dar nu mai puţin de 500.000 de euro. În funcţie de performanţele lui Iancu la Steaua, goluri, meciuri jucate şi creşterea cotei jucătorului, Viitorul ar urma să mai încaseze şi alte bonusuri.

Bourceanu nu vrea să plece
Managerul Mihai Stoica a dezvăluit că a avut o discuţie cu Alexandru Bourceanu, care l-a rugat să facă tot posibilul ca el să nu plece de la Steaua în această iarnă! "Bourceanu m-a rugat să discut cu patronul şi, dacă e vorba să plece de la noi, să o facă din vară, pentru că vrea să cîştige campionatul cu Steaua! Cred că ar fi frustrant pentru el, care este căpitanul echipei noastre, să plece acum şi să nu ridice trofeul la sfîrşitul sezonului", a spus MM. Căpitanul Stelei e monitorizat de Dinamo Moscova, unde antrenor e Dan Petrescu.

"Reghe e un antrenor european"
Georgievski este foarte mulţumit de modul cum colaborează cu Laurenţiu Reghecampf, pe care îl consideră un antrenor special datorită stilului său. "E ca un tată pentru noi, ne tratează cu dragoste, cu atenţie şi totdeauna vrea să dai sută la sută. Dacă te vede motivat, te motivează şi mai tare! E genul acela de persoană care nu vorbeşte mult, dar o face la obiect. E un antrenor european, este un tip foarte plăcut şi foarte educat", a spus macedoneanul pentru DigiSport.

Liga garantează un atacant scump
Deşi a fost dorit atît de către patron, cît şi de către Laurenţiu Reghecampf, Gigi Becali a renunţat la transferul atacantului celor de la Molde, Daniel Chima: "Am renunţat la Chima pentru că norvegienii cereau două milioane de euro pe el. Eu mai mult de 600.000 de euro nu dădeam niciodată. Din vară o să vedem ce atacant o să aducem la echipă. Dacă intrăm în grupele Ligii Campionilor o să iau un atacant, nici nu o să mai conteze cîţi bani dau, dar să fiu sigur că sînt în grupe".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
plischi
plischi  •  14 Decembrie 2012, 10:44

s-a mai pus problema cu ogararu in urma cu vreo doi ani parca. daca venea atunci oooijeru n-ar mai fi cautat cu atata disperare un fundas pe dreapta. acum insa, dupa ce s-a mai asezat ceva rugina pe genunchi, ar fi mai greu, mai ales ca nici sentimental-valutar nu prea il mai cauta cineva de-acolo

simohayha
simohayha  •  14 Decembrie 2012, 10:30
Postat de joze_maurinio pe 14 Decembrie 2012, 04:18

Ogararu nu are ce cauta la Steaua dintr-un simplu motiv: Este ca inteligenta si intelect peste omul care a luat 10 pe tara, Mihai Stoica zis M & M. Nu are legatura cu fotbalul ci cu faptul ca MM nu poate sa-i zica ca nu se pricepe la gramatica, iar Ogararu chiar stie ce inseamna "fortuit". Sau o fi prea batran, cu vreo 15 ani mai batran ca Rui Duarte sau Teixeira.

Nu putem spune ca George este ca intelect peste MM dar precis are un caracter mai frumos decat el. E posibil ca Ogararu sa joace dupa antrenament mult mai bine dar nu stiu cat va fi de competitiv in primavara. Daca era cumparat in vara acum ar fi fost o piesa de valoare in angrenajul Stelei, capitanul si antrenorul din teren cel mai potrivit. Ma gandesc ca totusi MM se teme de orizontul larg si capacitatea lui George de a grefa fotbalul modern din occident pe structura Stelei, de relatiile, capacitatea lui de a colabora elegant si de a razbate la un nivel superior celui atins de de manager intr-un mod mai civilizat, capitol la care Stoica, un tip capabil, are minusuri .

goggu
goggu  •  14 Decembrie 2012, 09:35

Daca e pus la punct fizic cat de cat, sa vina ! George te asteptam cu bratele deschise !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează