FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Olăroiu îl vrea pe Ovidiu Petre la Al Sadd » "Ceas" de Qatar

Ovidiu Petre, Petre, Steaua
Ovidiu Petre, Petre, Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Becali a anunţat că Olăroiu îl ia pe Ovidiu Petre la Al Sadd cu 4 milioane de dolari

Steaua face rost de bani din jucătorii pe care îi vinde. După Rada şi Ghionea, şi Ovidiu Petre se pregăteşte să părăsească Ghencea ca să plece în străinătate. Diferenţa e că preţul mijlocaşului e unul foarte mare pentru Liga I: 4 milioane de dolari! Gigi Becali susţine că Olăroiu i-a şi convins pe şefii lui Al Sadd să dea banii ăştia: "Am vorbit cu Oli şi îl ia pe Ovidiu în Qatar!".

Roş-albaştrii ar face un profit de 3 milioane de dolari, în cazul în care tranzacţia se va finaliza la vară. L-au luat pe Petre de la Poli Timişoara în august 2006 pe 1 milion de dolari. Pe lîngă banii cu care s-ar alege, Steaua ar scăpa şi de salariul de 150.000 de euro anual al jucătorului, unul dintre cele mai mari din lot.

Mijlocaşul pe care Becali l-a numit "Ceasul", pentru jocul lui exact, are 28 de ani şi a avut mai multe probleme cu accidentările în ultimii doi ani, motiv pentru care a lipsit des de pe teren. Doar în stagiunea în curs Ovidiu a ratat 13 partide din cauza diverselor accidentări.

Se bat pentru titlu
Cosmin Olăroiu cîştigă 2,5 milioane de euro anual de la Al Sadd, cu care se bate pentru titlul de campion al Qatarului. Echipa lui e pe locul al doilea, după 19 etape, la două puncte de liderul Al Gharafa. Al Sadd are o singură înfrîngere în campionat şi cel mai bun atac dintre toate competitoarele, cu 50 de goluri înscrise.

Revin Ionescu şi Onicaş
Cu cine îl va înlocui Steaua pe Ovidiu Petre? Roş-albaştrii mai au acum alţi trei mijlocaşi centrali în lot: Pleşan, Toja, Bicfalvi. În afara lor, la vară vor reveni Andrei Ionescu şi Onicaş, împrumutaţi acum la Poli Iaşi. Becali a insistat în cîteva rînduri pentru o altă pereche de închizători, pentru ca Ovidiu Petre să fie reprofilat în stoper, "dar mi-a zis Stoichiţă că dereglează mijlocul dacă-l scoate pe el de acolo".

1 gol are Ovidiu Petre în acest sezon, reuşit la Urziceni (2-2), în runda trecută. A marcat în total 12 goluri în 152 de prezenţe în Liga I

4 echipe a schimbat în carieră Ovidiu Petre, pînă la 28 de ani: FC Naţional, Galatasaray, Poli Timişoara şi Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  12 Martie 2010, 12:45

hotarati-va: 4 mil euro sau dolari! canuedelocacelasiluc ru:::))))

 •  12 Martie 2010, 12:19

bine...ov.petre nu face nici 40 de euro..da ar fi bine sa plece pe atat..sa le luam banii la arabii mu is ti..ca la ei nu e criza..dale ash mu ie...de nu aveau petrol..erau ca si-n somalia acum )))))) CFR CLUJ 4EVER

 •  12 Martie 2010, 12:09

astia au dat comentariu meu cenzurat jos cenzura

Vezi toate comentariile (19)
Comentează