FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Ole, Piţi! Toja, învaţă de la el!

Articol de , - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

Antrenorul a făcut spectacol: şi-a testat tehnica în faţa jucătorilor pentru a le arăta cum să execute comenzile. Răduţ a arătat că ştie bine de tot cu mingea, Toja a avut cele mai stîngace execuţii.

Fostul selecţioner loveşte mingea la fel de bine ca acum 24 de ani, cînd făcea parte din cea mai bună echipă din istoria Stelei.

Victor Piţurcă arată ca pe vremea cînd era fotbalist activ şi şi-a păstrat şi tehnica. Incredibil pentru un om de 54 de ani! Antrenorul Stelei aduce cu Richard Alpert, personajul din LOST care nu îmbătrînea niciodată. Le-a demonstrat jucătorilor cum să jongleze cu mingea, a simulat driblinguri ca să le indice exact ce vrea de la ei. Înainte să facă demonstraţiile în faţa întregii echipe, a ieşit din vestiar chitit pe cîteva mingi aflate la marginea unui careu. A sprintat şi a trimis fiecare balon în poartă, în plasa laterală.

A mers imediat în cealală jumătate de teren, unde colaboratorii lui terminaseră încălzirea şi a dat startul jocului cu mingea. Fiecare fotbalist manevra un balon. Piţi executa primul ca să arate ce vrea. Jongleriile i-au ieşit bine, mai bine decît lui Juan Toja, care avea probleme mari să ţină mingea pe picior. Răduţ, în schimb, a imitat cîteva dintre schemele pe care Cristiano Ronaldo le face în reclame.

Tehnicianul a rămas permanent în mijlocul lor, i-a atras atenţia fiecăruia şi a schimbat des comenzile. El a lucrat direct numai cu fotbaliştii cu profil ofensiv din lot, apărătorii rămînînd în cealaltă parte de teren, în grija secundului Eugen Neagoe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
titidinmagura
titidinmagura  •  23 Iunie 2010, 03:06

Da, Piti e magnific!! Mi se pare ca Razvan Lucescu il are in vedere pentru lotul national! Caraghiosilor....

gtxr
gtxr  •  22 Iunie 2010, 23:01

Pasionat de tuning? Incearca si www.tuning-pe.net

liviuemil
liviuemil  •  22 Iunie 2010, 19:08

Ia uite-l si pe asta,a aparut si el in peisaj!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close