FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Oltenii sînt subţiri rău după primele amicale!

Craiova
Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Elevii lui Wotte au pierdut ambele teste de ieri, în faţa unor formaţii din Liga a II-a rusă şi Liga a IV-a germană

Zi proastă pentru craioveni în Antalya. Ştiinţa a capotat ieri în faţa unor adversari mai mult decît modeşti, 1-2 cu Volgar Gazprom (locul 12 în eşalonul secund din Rusia) şi 0-1 cu SV Babelsberg (divizia a IV-a din Germania). :(

Dimineaţă, contra ruşilor, Mark Wotte a aliniat garnitura a doua. Goalkeeper-ul Pieter Merlier a fost eroul negativ al meciului, el greşind decisiv la golul doi. După-amiază, într-o formulă apropiată de cea tip, Universitatea n-a reuşit să marcheze nici măcar o dată în faţa anonimilor nemţi. Mai mult, gruparea din Bănie a fost dominată pe alocuri şi a pierdut ruşinos pe o gafă a brazilianului Jean Matsuoka, stoperul aflat în teste trimiţînd aiurea o pasă spre portar.

"Nu vă faceţi griji, vom fi pregătiţi pentru meciul cu Dinamo, din prima etapă. Nu vor avea viaţă uşoară cu noi!"
MARK WOTTE, antrenor U Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  03 Februarie 2010, 09:56

sa vedem si meciurile cu miza

 •  03 Februarie 2010, 09:27

S-a mai dus un sezon.În fiecare an Craiova e campioana declaraţiilor.Anul trecut a vândut ultimele meciuri când echipa juca.Anul ăsta e dezastru.În loc să aducă jucători are amicale cu toate panaramele de echipe

 •  03 Februarie 2010, 09:25

o sa retrogradam cu siguranta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează