FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 2-0

Gritti, omul Mafiei? » O jurnalistă elveţiancă şochează: "Portarul Petrolului e blatist! Ştia că Rapid va cîştiga cu 2-0"

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 11:20

UPDATE Valeriu Răchită a explicat situaţia lui Mateo Gritti. "Am discutat cu Gritti şi mi-a spus că nu e implicat în nici un astfel de scandal, că ar fi vorba de un fost coleg de-al lui. Oricum, evoluţiile sale din primele 2 etape nu dau de gîndit. Dacă se va dovedi că e implicat în aceste probleme, i se va desface contractul şi va pleca", a declarat Răchită la sportro.

 

Potrivit ediţiei electronice a Jurnalului Naţional, portarul Petrolului, Mateo Gritti, e anchetat de procurorii din Italia şi Elveţia pentru colaborare cu mafia pariurilor din Singapore!

Valeriu Răchită a mai primit o lovitură grea la finalul partidei din Giuleşti. La ieşirea de la vestiare, tehnicianul prahovean a fost abordat în limba engleză de o reporteră de la televiziunea naţională elveţiană, care l-a întrebat dacă avea habar că portarul italian Matteo Gritti (31 de ani), pe care l-a transferat luna trecută, este anchetat de procurorii din Italia şi Elveţia pentru colaborare cu mafia pariurilor din Singapore!

Răchită a răspuns uluit: "Nu ştiu nimic, poate cei din conducerea clubului. Mie mi l-au adus, mi-a plăcut şi l-am oprit". Jurnalista venită special la Bucureşti a mers şi mai departe: "Gritti ştia dinainte că meciul se va termina 2-0 pentru Rapid". În acest moment, antrenorul Petrolului a izbucnit nervos: "Sînteţi de la Cancan, ce glumă proastă e asta?!". Apoi s-a urcat val-vîrtej în autocar.

Potrivit cotidianului Jurnalul Naţional, Gritti ar urma să fie dat în urmărire generală dacă nu se prezintă la audieri. Italianul ar avea legături cu organizaţia mafiotă "Ţiganii", coordonată de macedoneanul Hristijan Ilievski, care acţionează în Serie A şi în Serie B.

CITEŞTE AICI ARTICOLUL DE PE JURNALUL.RO, O ANALIZĂ EXTINSĂ A IMPLICĂRII LUI GRITTI ÎN MECIURI SUSPECTE

"Nu ştiu ce se spune despre Gritti, dar pe mine m-a enervat în prima repriză, cînd mi-a scos o minge din 3 metri!" (Romeo Surdu, atacant Rapid)

Aseară, la 0-2 cu Rapid, Gritti a greşit la primul gol, cînd totuşi o parte mai însemnată de vină are fundaşul Linares. În rest, portarul a apărat bine, salvînd chiar o minge imposibilă la 0-0.


CITEŞTE AICI DEZVĂLUIRILE UNUI MACEDONEAN CARE A TRUCAT ZECI DE MECIURI ÎN ITALIA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
biancorossi
biancorossi  •  28 Mai 2012, 13:19
Postat de dorin1924 pe 12 Martie 2012, 16:22

tarf.a aia este jurnaLIZDA nu jurnalista !

uite ca broscarul a fost arestat! deci a avut dreptate 'tarfa"aia de jurnalista... deci este posibil sa fi avut dreptate si cat priveste acest meci...)))

bobu91
bobu91  •  12 Martie 2012, 18:17

rusineeee

dorin1924
dorin1924  •  12 Martie 2012, 16:22

tarf.a aia este jurnaLIZDA nu jurnalista !

Vezi toate comentariile (77)
Comentează