FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Omul Stelei din afară » Şapte jucători crescuţi de Grigoraş au ajuns la echipa din Ghencea

Szekely e cel mai scump, dar și cea mai mare decepție dintre fotbaliștii creați de Grigoraș și achiziționați de Steaua
Szekely e cel mai scump, dar și cea mai mare decepție dintre fotbaliștii creați de Grigoraș și achiziționați de Steaua

Articol de , - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 00:54

Pînă acum, Grigoraş le-a crescut roş-albaştrilor 7 fotbalişti, la care se adaugă încă unul pe care tot el l-a lansat în fotbalul mare.

Gigi Becali n-a reuşit să-l aducă în Ghencea pe Petre Grigoraş, actualul antrenor al Pandurilor, deşi l-a dorit în mai multe rînduri. Un lucru e clar, patronului din Ghencea îi place jocul formaţiilor pregătite de Grigoraş.

Pe vremea cînd o antrena pe Oţelul, de la Galaţi în Ghencea au ajuns trei fotbalişti: Janos Szekely, Cosmin Vîtcă şi Jivko Jelev. Cu toate că la Oţelul au strălucit, în tricoul Stelei nici unul dintre ei n-a reuşit să se facă remarcat.

Apoi, de cînd Grigoraş a ajuns la Pandurii, în vara lui 2010, Gigi Becali a luat de la Tîrgu-Jiu 4 jucători: Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii, Gabi Matei şi, ultimul transfer al roş-albaştrilor, Alexandru Maxim. Acestora li se adaugă şi actualul căpitan al Stelei, Alex Bourceanu, care a debutat în Liga 1 la Oţelul Galaţi, sub comanda lui Grigoraş, în 2008.

Fotbalistul a fost adus atunci de la Dunărea Galaţi, iar Grig a fost cel care l-a pus să evolueze pe postul de mijlocaş central. Pînă atunci, Bourceanu evoluase în banda stîngă a defensivei!

544896-grigoras-becali.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
dayro27
dayro27  •  17 Decembrie 2012, 12:51

doi ;;ziaristi'' se chinuie sa scrie un articolas,si ala plin de ineptii...chiriches,matei,pintilii n-au fost crescuti de grigoras,au prins cateva meciuri cu el pe banca...ei au debutat in liga 1 la defuncta international c de arges

mateiserban
mateiserban  •  17 Decembrie 2012, 12:49

stanca, martinovic, pacurar, exemple care imi vin in minte pe moment

memelusha
memelusha  •  17 Decembrie 2012, 12:19

tara de sclavi...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează