FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Onciu vrea la Steaua: "Eram uluit după golul din Ghencea"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

A marcat sâmbătă primul gol al nemţenilor contribuind decisiv la succesul trupei moldave. Mijlocaşul Marius Onciu îşi dezvăluie trăirile din timpul partidei şi admite că visează să ajungă în Ghencea.

Când am văzut mingea în poartă, am avut un moment de uluială. Nu ştiu de ce, dar nu eram sigur că am fost în poziţie regulamentară.

Când am văzut toţi coechipierii sărind pe mine ca să mă felicite, mi-am dat seama că am marcat un gol valabil pe Ghencea. Am simţit ceva incredibil. Nu m-am speriat de bulgării aruncaţi de suporteri. Au aruncat şi cu alte obiecte şi de acelea m-am temut”, a declarat Marius Onciu în Evz.

„De mic copil am ţinut cu Steaua. Nu m-am gândit niciodată că voi marca primul meu gol în Liga I chiar împotriva echipei mele de suflet. Visez să ajung să joc pentru Steaua într-o zi”, a adăugat jucătorul Ceahlăului.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
 •  23 Februarie 2010, 10:47

Bravo BORUSIA, ai ajuns tare. felicitari

 •  23 Februarie 2010, 10:30

de la Protasov incoace steaua nu mai sperie pe nimeni!meciul cu steaua nu este relevant in ceea ce priveste valoarea noilor jucatori ai ceahlaului ADEVARATELE EXAMINE DEABIA DE ACUM INCEP

 •  23 Februarie 2010, 09:47

ce te miri? nu stii ca toti fraierii vin la steaua si/sau tin cu steaua! hahaha... papalicilor! fara blaturi sunteti zero!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează