FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:30

Orac: "Un Dinamo - Rapid e un derby, indiferent de poziţia din clasament"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Dinamo II, Costel Orac, a comentat situaţia de la prima echipă şi apoi s-a referit la partida dintre Rapid şi Dinamo, care se va juca în acest weekend.

"Situaţia de la Dinamo este delicată. Modul în care se va soluţiona depinde de antrenor şi de ceilalţi jucători. Fiecare face o greşeală, mai mică sau mai mare, şi eu sînt convins că se va trece peste ceea ce s-a întîmplat. Speram ca revenirile celor 5 sa fie de bun augur", a afirmat Orac la sportro.

Cu referire la meciul de duminică, dintre Rapid şi Dinamo, fostul fotbalist al "cîinilor" a spus: "Un Dinamo - Rapid sau un Rapid - Dinamo a fost şi va fi mereu un derby. Este un joc de tradiţie, indiferent de locul pe care îl ocupă cele două echipe".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
crs_fcd
crs_fcd  •  28 Aprilie 2010, 12:34

LUATI MANA DE PE DINAMO creditorilor! Ieri il dadeati sigur pe Bergodi, azi pe Zenga... Si il avem pe Talnar... Nu vrem pe niciunul, astia nu au treaba cu meseria de antrenor, il vrem inapoi pe Dario Bonetti, el este omul care ne-a adus atat de multe bucurii intr-un timp atat de scurt! Si vrem sa plece odata Turcu (agramatul) si clanul Becali, ne-am saturat de lipitorile alea!!! Sunt niste rromi inculti, fara pic de bun simt si fara caracter ahtiati dupa bani! DINAMO NU E AFACEREA VOASTRA! DARIO

 •  28 Aprilie 2010, 11:16

bai florinele trebuie sa fi cel mare mai cretin sa crezi ca singurul derby din romania este steaua-dinamo, sau numai de echipele astea 2 au auzit tu?

 •  28 Aprilie 2010, 10:35

Intr-adevar un adevarat derby de Romania. Mult succes RAPID si sper sa ne faceti marea bucurie sa-i "linsati" pe caini! HAI RAPIDULETZU!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează