FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAMELE DEZAFILIERII CRAIOVEI ŞI A LUI POLI

Orza despre stenograme: "Mircea Sandu minte. A spus o poveste pentru oamenii de acolo"

Viceprimarul Timişoarei, Adrian Orza
Viceprimarul Timişoarei, Adrian Orza

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 13:27

Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei, care, conform stenogramelor, ar fi fost sunat de preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat pasajul în care Mircea Sandu li s-ar adresa  membrilor CEx: "I-am spus că o să solicit Curţii de Conturi un control prin care să ştim şi noi, cetăţenii, cum s-au cheltuit banii, milioanele acelea din ultimul an sau din toţi anii, de către clubul FC Timişoara". Reacţia ar fi fost: «Domnule, mă nenoroceşti!». Am tăcut, n-am mai ieşit pe nicăieri", scrie în hîrtiile publicate de Gazetă astăzi.

"Noi sîntem controlaţi anual de Curtea de Conturi, care face o descărcare de gestiune. Acolo este realitatea, restul sînt doar poveşti. Discuţia asta nici măcar nu a avut loc! Domnul Mircea Sandu i-a minţit, a spus acolo o poveste, pentru oamenii de-acolo, pentru comisiile lui, ca să impresioneze. Dacă primeam o ameninţare ca asta, era un atu pentru mine să spun ce face preşedintele FRF. La telefon Mircea Sandu este mereu foarte politicos şi plin de curtoazie, cînd îi ceri lucruri în scris lucrurile se complică puţin", a spus Orza.

"Dacă stenograma este adevărată lucrurile sînt grave pentru că se demonstrează că totul a fost o răzbunare împotriva lui Marian Iancu. Ne-am mai lămurit încă o dată despre atmosfera de mocirlă din fotbalul românesc. Pentru cei de la Federaţie contează mai mult vendetele personale în faţa unor documente. La Timişoara se făceau mitinguri împotriva Federaţiei, iar eu nu reacţionam dacă auzeam asemenea ameninţări la telefon? Noi nu avem nimic de ascuns, toţi banii care pleacă din Primărie sînt verificaţi în fiecare an. Cei care ştiu realitatea pot doar să zîmbească. Oricum, bănuiesc că telefonul lui este ascultat în mod special, aşa că poate apare altă stenogramă a discuţiei noastre", a explicat Adrian Orza.

Citeşte AICI ce se spune în stenogramele care pot stîrni încă un scandal în fotbalul românesc.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
deorin
deorin  •  29 Februarie 2012, 00:17

Va fi veselie mare in Romania cand va muri cancerosul .

tovili
tovili  •  28 Februarie 2012, 14:22

SANDU MIRCEA II PRECUM CANCERUL.........................

Vezi toate comentariile (2)
Comentează