FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - OŢELUL 1-2

Oţelul a cîştigat în faţa Brăneştiului după un gol din ofsaid » Steagul jos, titlu ruşinos!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 22:37

Oţelul a biruit în finalul partidei în urma unui ofsaid evident la Paraschiv, nesemnalat de asistentul Stănescu

Dorinel Munteanu începe meciul în picioare, urlînd la ai săi şi rozîndu-şi unghiile, semn de emoţie şi nesiguranţă. Gest atipic pentru un antrenor ce se află în fruntea Ligii 1, dar prestaţia moldovenilor i-ar fi putut aduce chiar răni la degete!

Brăneştiul i-a înghesuit pe gălăţeni de parcă ei ar fi tras la titlu. Iacob (15) şi Novac (19) au fost aproape de a contribui la îndeplinirea baremului în Liga 1! Fără Paraschiv, pe bancă, Oţelul a dus lipsa unui cap limpede la mijlocul terenului şi a fost dominată de gazde în majoritatea timpului. Trezirea a dat-o tînărul Laurenţiu Buş (32), care, exasperat de ineficacitatea alor săi, l-a driblat pe Ispir şi a tras tare la colţul scurt. Tot el, două minute mai tîrziu, l-a lăsat pe Antal singur cu Bordeanu, dar blondul a aruncat mingea alături.

Oţelul s-a mulţumit cu puţin, s-a înfipt în propria jumătate şi a sperat că poate da lovitura pe contraatac. Pena (64) l-a încercat pe Bordeanu cu capul, iar Buş a tras pe centru. Victoria le-a pedepsit ignoranţa: Zuluf (67) a profitat de pasa perfectă a lui Avram şi l-a lăsat spectator pe Grahovac.

Spectator de lux putea deveni şi Oţelul dacă Paraschiv nu marca dintr-un ofsaid evident în finalul partidei, lucru devenit deja specialitatea casei la Galaţi.

10 minute cu umărul sărit
Fundaşul Samuel Cojoc a fost nevoit să evolueze accidentat în ultimele 10 minute ale partidei. Fotbalistul s-a ales cu umărul sărit, dar pentru că Oţelul epuizase schimbările a trebuit să rămînă pe teren. Cojoc a mai ieşit în finalul partidei în două rînduri pentru a-i fi fixat umărul. (Andrei Crăiţoiu)


INBOX:
- Gălăţenii au fost încurajaţi de aproximativ 50 de suporteri veniţi cu două microbuze de la Galaţi. Elevii lui Dorinel Munteanu au înjurat la începutul partidei Steaua, la cererea galeriei.
- Fostul antrenor al Brăneştiului, Ilie Stan, nu poate sta departe de echipă. Acesta a urmărit meciul alături de ex-directorul sportiv Alin Buzărin.
- La finalul meciului, directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a avut nevoie de un calmant. Acesta i-a cerut medicului echipei un Xanax.
- La pauză, Marius Stan a venit special de la tribuna oficială pentru a discuta cu jucătorii.
- Dorinel Popa (22 de ani), mijlocaşul care va evolua în Ghencea din vară, nu a fost păstrat în lot pentru jocul cu Oţelul deşi ilfovenii au avut doar 6 rezerve. Fotbalistul a urmărit meciul din tribune: "Am probleme la un picior şi am decis să nu forţez. De săptămîna viitoare mă întorc la antrenamente".

360652-asdsadsa.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
colyyy
colyyy  •  11 Mai 2011, 01:39

gol valabil ibeh anulat de albitru. se termina meciul la 0- 2 asta na vazut nimeni iar tot meciul am dominat clar nu stiu cum gsp poate sa scrie astfel de prostii... miaduc aminte am fost furati la timisoara la u cuj la bistrita si alte meciuri nimeni na vazut nici asta

kducu
kducu  •  11 Mai 2011, 00:29

Cătălin Gheorghiu esti o mizerie de carpetar!

cristina-g
cristina-g  •  10 Mai 2011, 23:17

Otelul a avut 7 penalty-uri dintre care a ratat 3. Cum adica au avut in tur 9 penalty-uri inventate?:)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează