FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - U CRAIOVA 2-1

Oţelul a profitat de egalul celor două contracandidate şi a învins Craiova » O echipă ce vrea titlul

Paraschiv a revenit aseară
cu două goluri după o
accidentare care l-a ținut pe
margine 4 etape
Paraschiv a revenit aseară cu două goluri după o accidentare care l-a ținut pe margine 4 etape

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 01:34

Gălăţenii au învins aseară Ştiinţa cu emoţii cît Dunărea, dar au învins. Şi au revenit liderii Ligii 1

Galaţiul a trecut din nou pe primul loc după un succes cu mari emoţii cu umbra Universităţii Craiova. Oţelul se poate gîndi liniştită la deplasarea simplă, la prima vedere, de la Chiajna, contra Brăneştiului, pentru ca apoi să aştepte şocul campionatului, meciul de acasă cu Poli. Asta pentru că gălăţenii au avut aseară ce trebuie unei campioane.

1. O echipă ce vrea titlul are şi arbitrajul favorabil. E clar că Orbuleţ a pus ochii şi steagul la victoria Galaţiului, avînd rolul de pasator-asistent la reuşitele lui Paraschiv. Totuşi, trebuie remarcat golul din finalul primei părţi al "decarului" Oţelului, care a jonglat măiastru cu mingea printre Gugu, Dănănae şi alţi aşa-zişi fundaşi ai Ştiinţei.

2. O echipă ce vrea titlul joacă şi fotbal ofensiv. Galaţiul redevine principala favorită la titlu fiindcă a atacat poarta adversă. Pe lîngă goluri au mai existat ocaziile lui Antal (minutul 8, singur cu portarul) şi Perendija (minutul 25, reluare cu capul în Lung).

3. O echipă ce vrea titlul nu acuză şocul unei erori prosteşti ale lui Sergiu Costin, la golul lui Subotici, care n-a mai iertat în minutul 54. Gălăţenii s-au regrupat însă, nu şi-au reproşat nimic şi au mers împreună mai departe.

4. O echipă ce vrea titlul are şi noroc! În minutul 90, Florin Costea a ratat incredibil, din 5 metri, singur cu portarul, reluînd cu capul ca un începător.

Pe ochii lui Orbuleţ
Asistentul Mircea Orbuleţ a fost omul primei părţi, alături de Gabi Paraschiv, autorul golurilor gălăţene. La prima reuşită, Viglianti (foto 1) a primit mingea în poziţie de ofsaid, după care i-a pasat "decarului" gazdelor care a marcat. La a doua, Paraschiv (foto 2) pare din nou în afara jocului, reluările TV neputînd să clarifice dacă jucătorul Oţelului este în poziţie regulamentară cînd primeşte balonul.

Premieră la Galaţi
Oţelul a jucat aseară pentru prima oară pe propriul teren la lumina nocturnei. Aceasta trebuia inaugurată iniţial în urmă cu 3 săptămîni, la meciul cu Dinamo, dar au fost unele probleme, care s-au rezolvat între timp.

Inbox
- Mihai Costea a revenit în echipa Craiovei după o pauză de 5 meciuri. Atacantul chiar plecase să se antreneze cu Steaua, după ce s-a certat cu fostul antrenor Laurenţiu Reghencampf, dar s-a întors la Ştiinţa şi a fost extrem de activ pe durata reprizei secunde.
- Silviu Ilie s-a accidentat şi a fost schimbat cu Iorga. Primul are şanse minime să fie refăcut la timp pentru partida cu Brăneştiul.

359623-otelul-craiova.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
agresatcuidunic
agresatcuidunic  •  07 Mai 2011, 00:10

''O echipa care vrea tillul'' si va juca cu alta echipa care vrea titlul, va fi ''doborata'' daca va juca cum a jucat respectiva ''echipa care vrea titlul'', cu U Craiova :)) Mentiune: echipa care vrea titlul, isi va dori titlul si dupa ultima etapa :)):)) O sa alergati dupa egalare in meciul direct, iar daca printr-un noroc o sa o obtineti, si o sa va bucurati, mai apoi o sa plangeti pentru ca mai aveti de jucat la Astra si Pandurii. Pun pariu ca echipa voastra fara mentalitate, fara valori si fara atacanti, nu o sa castige nici un meci din cele trei mentionate mai sus. Iar Dolarel nu-i antrenor!

corsso
corsso  •  06 Mai 2011, 19:52

Trebuie sa recunoastem ca Otelul Galati a fost intr un fel sau altul ajutata de arbitri , dar in opinia mea si a multor alte persoane nu se poate vorbi de "blaturi", tinand cont ca acest club duce o lipsa imensa de ajutor financiar, drept exemplu dupa atatia ani de Divizia A, si au permis dupa sute de probleme montarea unei nocturne si sa nu mai vorbim de salariile jucatorilor. Raman fan Otelul Galati pentru putinul spectacol pe care il ofera si de care fotbalul romanesc duce mare lipsa. Ma declar unul din cei care la Meciul dintre CFR Cluj - Otelul Galati am aplaudat pe stadion reusita lui Liviu Antal, cu toate ca sunt Ardelean, asta pentru ca iubesc spectacolul . urez Bafta F.C

bluev1bes
bluev1bes  •  06 Mai 2011, 18:58
Postat de phillipss pe 06 Mai 2011, 09:45

hai, veniti...va asteptam peste o saptamana.asa cum e, e al nostru.voi, clubul fc timisoara , aveti stadion?!nu, nu aveti, "Dan Paltinisanu" apartine primariei mun Timisoara, care , pe banii ei a facut toate modernizarile.la noi , insa, cu banii aia putini pe care ii avem, am imbunatatit arena.noi nu avem patron care a falimentat rafinarii si s-a imbogatit lasand oameni pe strazi si nici primaria nu ne ajuta.asa ca, vorba lui ilie "vrem decat respect"=)). nota: corect este "vrem doar respect , sau nu vrem decat respect", ca sa fim bine intelesi.

Da:)) lasa ca voi abia acuma va-ti bagat nocturna=))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează