FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oţelul îi cere 150.000€ lui Dinamo pentru Sîrghi

Cristian Sirghi
Cristian Sirghi

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

Dinamo insistă pentru stoperul Oţelului, dar nu se înţelege cu gălăţenii asupra sumei de transfer. "Cîinii" încearcă şi un schimb de jucători.

Roş-albii caută să-şi întărească defensiva, prioritare fiind posturile de fundaş central şi de fundaş stînga. În fruntea listei sînt "oţelarii" Cristian Sîrghi (23 de ani) şi Adrian Sălăgean (27 de ani), ultimul fiind dorit şi de Steaua.

În privinţa lui Sîrghi, tratativele sînt avansate. Dinamo e dispusă să ofere 350.000 de euro şi 35% dintr-un eventual transfer ulterior, în vreme ce şefii clubului de la Dunăre nu vor să scadă nici un cent din jumătate de milion de euro solicitată: "Procentele rămîn aşa cum am stabilit, dar suma de 500.000 de euro nu se mai negociază. Daţi banii şi Sîrghi e al vostru!". Cum Borcea şi compania n-au vîndut încă pe nimeni, lichidităţile lipsesc în Ştefan cel Mare. Drept urmare, conducătorii "cîinilor" au încercat să includă în afacere şi jucători la schimb.

Alternativa la Sălăgean se numeşte Carlos Cardoso (26 de ani, Pandurii), care a anunţat că nu vrea să se ducă la Universitatea Craiova.

1 gol şi o pasă de gol a dat Sîrghi în cele 23 de meciuri jucate în Liga I, în sezonul precedent

Vizitat de prieteni
Cornel Dinu continuă tratamentul la Spitalul MAI, unde a fost vizitat de oamenii apropiaţi. "Am primit multe telefoane de la prieteni apropiaţi, m-am bucurat mult că m-au vizitat domnul Porumboiu, un fel de sfînt Adrian, şi Răzvan Boanchiş, cu mici dereglări de Iuda. Sînt fericit că acest spital a fost modernizat de ministrul Blaga şi are un personal calificat şi de suflet. Am mai fost vizitat de Cheregi, de vechiul meu coechipier, Ştefan, de Florin Prunea şi de nelipsitul Jean Grama. Şi Dănciulescu m-a sunat din Spania", a zis Mister.

Soporan, out
Adus de la U Cluj ca soluţie pentru postul de stoper, Rareş Soporan a fost anunţat de Andone că nu intră în planurile sale. Acasă vor mai rămîne Predescu, Izvoranu, Alexe şi Dolha, ultimii doi fiind în perioada de recuperare după accidentări. În cantonamentul din Austria se va pleca miercuri, la prînz.

Lotul care se va deplasa în Austria
Portari: G. Curcă, Bălgrădean
Fundaşi: Helder, Homei, Todorovski, Moţi, Dr. Grigore, Garat, Scarlatache, Pulhac, Diabate
Mijlocaşi: Torje, Mărgăritescu, N'Doye, D. Kone, Chiacu, L. Rus, Ad. Cristea, C. Munteanu, Vranjkovici, Zicu
Atacanţi: M. Niculae, A. Cristea, Cl. Niculescu, L. Ganea, G. Păun, R. Stănescu

Programul amicalelor
Dinamo - Maccabi Haifa (Israel, locul 2)    28 iunie
Dinamo - Austria Viena (Austria, locul 2)    30 iunie
Dinamo - Lokomotiv Moscova (Rusia, locul 4)    2 iulie
Dinamo - RB Salzburg (Austria, locul 1)    4 iulie
* Osvaldo Miranda şi Lucian Goian sînt aşteptaţi în Austria

- Ţucudean a fugit de la Dinamo, după ce a aflat că nu e oprit în lotul pentru Austria! Atacantul arădean tocmai semnase pe un an cu roş-albii.
- Zicu e aproape de Hercules Alicante, iar Andone confirmă informaţia de luni, din GSP: "Ianis are ofertă, ar putea pleca de la Dinamo". Şi Pulhac poate ajunge la nou-promovata în Primera Division.
- Transferul portarului Ciavdarov a picat, întrucît Dinamo şi ŢSKA nu se înţeleg la bani. "Cîinii" tratează cu Dani Coman, de la Braşov.
- Kone şi N'Doye au venit în ţară. "Ce treabă au cei de la Dinamo cu familia mea? O aduc în România cînd vreau eu. Vreau să fiu judecat după joc, nu dacă ies în cluburi!", a zis Ousmane.
- Jucătorii au ieşit ieri din cantonamentul de la Săftica şi au liber pînă miercuri, cînd se pleacă în Austria, unde se va sta în perioada 23 iunie - 5 iulie.
- Andone despre prima săptămînă la Dinamo: "Borcea n-a venit deloc pe la Săftica. E o schimbare, nu?".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
mateiasi
mateiasi  •  22 Iunie 2010, 18:47

"Procentele rămîn aşa cum am stabilit, DAR suma de 500.000 de euro nu se mai negociază." Ne explicati si noua ce rost are conjunctia adversativa in contextul asta, ziaristii lui Peste?

otelarul_123
otelarul_123  •  22 Iunie 2010, 13:43

Am mai spus-o si o repet , ca voi nu aaveti nici un fel de treaba cu meseria voastra . Si din cate imi aduc aminte Sarghi a declarat ca nu vrea sa plece la Dinamo deci nu mi se pare plauzibil acest transfer ! FORZA OTELUL !

otelarul_123
otelarul_123  •  22 Iunie 2010, 13:41

Era sa mor de inima cand am vazut titlul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează