FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Oţelul nu poate efectua transferuri şi nu va utiliza nici un nou-venit în prima etapă!

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 21:46

Oţelul Galaţi a emis un comunicat în care precizează că a primit astăzi din partea Ligii Profesioniste de Fotbal un document conform căruia nu poate efectua transferuri pînă la achitarea datoriilor restante.

De asemenea, există în continuare pericolul de a pierde 2 puncte la "masa verde" din sezonul 2012-2013 al Ligii I, conflictul cu Consiliul de Administraţie al clubului aducând echipa roş-alb-albastră în pragul unei situaţii fără precedent. Prin urmare, pentru jocul de duminică, cu CSMS Iasi, antrenorul Dorinel Muntenu nu-i va putea utiliza pe jucătorii recent aduşi la echipă.

Narcis Răducan, consilier al primarului Marius Stan pe probleme de fotbal, declară pe marginea acestui subiect următoarele: "Din nefericire, situaţia neclară de la club ne poate afecta destul de serios şi sîntem nevoiţi să stopăm şi celelalte negocieri pentru realizarea de noi transferuri. 

Este posibil să pierdem 2 puncte, situaţie de neacceptat, dacă nu se va luă URGENT o măsură! Trebuie şi ne exprimăm speranţă că vor fi luate măsurile care se impun cât mai repede posibil! Altfel, sunt convins că echipa, şi fără jucătorii recent aduşi la club, se va strînge, va da dovadă de unitate pentru a câştiga încă din prima etapă a noului sezon. Sînt convins că jucătorii noştri pot dovedi o tărie de caracter cum numai ei pot afişa!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ice_bitza
ice_bitza  •  20 Iulie 2012, 10:23
Postat de new_philips pe 20 Iulie 2012, 10:03

imputitul ala de Bors pur si simplu nu se lasa pana nu isi trage banii pe care si i-a propus.e in stare sa calce si pe cadavre pentu bani!

Iti dai seama ca daca pune mana pe cateva milioane bune...traieste linistit toata viata si intra in top 100 bogatasi din Romania! Pacat ca nu putem face nimic si stam la mana ghirtoilor:( !!! Chiar Bors asta nu e de gasit??

new_philips
new_philips  •  20 Iulie 2012, 10:03

imputitul ala de Bors pur si simplu nu se lasa pana nu isi trage banii pe care si i-a propus.e in stare sa calce si pe cadavre pentu bani!

ertyuiop
ertyuiop  •  20 Iulie 2012, 00:40
Postat de superstar20 pe 19 Iulie 2012, 22:12

Despre acel audit nimic ? Mi se pare ca e o cacealma pentru a distrage atentia de la suma exacta ce se mai afla in conturile clubului. Sunt din ce in ce mai convins ca tot ce s-a spus despre Stan si CFR este adevarat. Probabil ca o parte importanta din banii de la Uefa trebuiau sa ajunga sau au ajuns la diferite persoane.

Auditul facut de o firma de renume international a dat rezultatul pt. o perioada care se sfarsea in ianuarie.....pt. a trage in continuare de timp dobitocii din Cons. de Adm. au cerut si pt. ultimele luni. Auditul a stabilit ca in sezonul in care a castigat titlul s-au consumat 11 milioane de euro fata de 5.5 euro cat era bugetul.....evident ca primele de victorie, nocturna, titlul si participarea in UCL au necesitat mai multi bani. Tot ce a iesit din bugetul Otelului a fost pe factura si cu aprobare scrisa....auditul nu are ce neclaritati sa gaseasca!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează