FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oţelul se pregăteşte pentru finala campionatului » "Atenţie la fazele fixe!"

Meciul tur dintre cele două echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Poli
Meciul tur dintre cele două echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Poli

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 20:13

Gălăţenii au pus accent la antrenamente pe fazele fixe, capitol la care timişorenii sînt cei mai buni

Dorinel Munteanu nu a lăsat nimic la voia întîmplării pentru finala campionatului. Ştiind că Poli este expertă la fazele fixe, antrenorul Oţelului a pregătit special în această săptămînă apărarea la astfel de faze, mai ales că la meciul tur bănăţenii au deschis scorul în minutul 75 în urma unei lovituri libere. Munti se bazează pe cea mai bună defensivă pe faze fixe din Liga 1, elevii săi primind doar 8 goluri din cornere, lovituri libere, auturi sau penalty-uri.

Poli ofensivă, Oţelul defensivă
Gălăţenii stau bine per total şi în apărare, adversarii lor creîndu-şi doar 3 ocazii de gol pe meci, în timp ce la poarta lui Poli apar 4 ocazii pe meci. Echipa antrenată de Uhrin se revanşează în ofensivă, avînd o medie de 5,5 şuturi pe poartă în fiecare meci, faţă de Oţelul, care a strîns doar 4,1. Timişorenii domină şi la ocaziile de gol, contabilizînd 5,3 astfel de ocazii pe meci, în timp ce oţelarii au o medie de doar 4,6.

52% din golurile marcate de Poli în acest campionat au fost în urma fazelor fixe, adică 30 din 58

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
mosudan
mosudan  •  13 Mai 2011, 13:43

Asa v-ati invatat toti cei din afara Moldovei numa voi sa roadeti,cum ridica o echipa capul incepeti sa latrati ..asa ca ciocu mic.!!!!

florin_99
florin_99  •  13 Mai 2011, 10:47

@fla_wy_us:sincer,imi pare rau ca vad acest mesaj astazi, cu 48 ore inainte de meci.toata saptamana ne'ati injurat pe toti:suporteri,fotbalisti,oficiali,oameni de rand care venim sa sustinem echipa,pe mamele noastre,pe sotiile si surorile noastre care poate nu mai sunt in viata sau in oras. si acum ce vreti: sa va intoarcem si celalalt obraz ?poate o vom face!!!!dar nu pentru voi ci pentru ORASUL MARTIR TIMISOARA!!! TB SA INTELEGETI TOTI TM: suntem cel mai civilizat public din tara atata timp cat nu va luati de familiile nostre;altfel devenim fiare. cat despre stanciu sau jabba:sa dea domnul sa ma intalnesc cu ei la tribuna oficiala....

marcel2201
marcel2201  •  13 Mai 2011, 10:11
Postat de fla_wy_us pe 13 Mai 2011, 01:34

Mesaj pentru fanii Otelului:Daca aveti ceva cu Marian Iancu,puteti sa il injurati pe el,dar nu orasul Timisoara,noi la meciul de duminica nu o sa injuram nici Galatiul,nici pe Marius Stan,o sa ne incurajam echipa.Sa castige cine o sa fie mai bun,Haide POLI,hai provincia!!!

Comentariul tău...termina cu "provincia". Ti-ai spalat gunoiestenii creierul de tot?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează