FOTBAL  »  Superliga  »  GSP TE PROVOACĂ!

Oţelul şi Poli conduc în Liga I! Steaua pe 5, Dinamo pe 7, iar CFR pe 11. Cine are cel mai bun antrenor din campionat?

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Echilibrul din primele 11 etape ale stagiunii evidenţiază rolul din ce în ce mai important pe care tehnicienii îl au în evoluţia echipelor pe care le pregătesc.

După ce a schimbat 5 echipe în ultimele 5 sezoane, Dorinel Munteanu a mizat pe stabilitate şi convinge la Oţelul. Gălăţenii sînt lideri şi par să nu se mulţumească doar cu statutul de revelaţie a începutului de stagiune. Dorinel s-a conformat potenţialului pe care l-au arătat elevii săi în ultima parte a sezonului trecut şi reuşeşte să adauge consistenţă parcursului cîştigător de pînă acum.

Şi antrenorul Politehnicii Timişoara, Cosmin Contra, promite să facă faţă luptei din top. Pentru bănăţeni, tentativa nu pare să mai fie suficientă, iar Contra are creditul conducerii în perspectiva duelurilor la vîrf.

Victor Piţurcă pare totuşi să aibă cel mai puternic profil, consolidat datorită victoriilor obţinute atît în debutul stagiunii pe banca Stelei, cît şi la Universitatea Craiova. Sub comanda fostului selecţioner, Universitatea a găsit normalitate în rezultatele pozitive şi a marcat nu mai puţin de 10 goluri în ultimele 3 runde.

Un alt tehnician apreciat, Marius Şumudică, a readus visurile de Ligă în Giuleşti, în timp ce Ioan Andone mizează pe CV-ul impresionant pentru a-i fi trecute cu vederea problemele de la Dinamo.

gsp te provoacă. Spune cine ţi se pare cel mai bun antrenor din Liga I!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
alrpd
alrpd  •  20 Octombrie 2010, 09:10

Sumisumisumisumigooooool, sumigoooool, sumigooool. Sa moara steaua si dinamo si toti comunistii. Sa moara flegmele comuniste cu istorie murdara si fara blazon. Dar stiu. pt "suporterii" de rezultate ai lor conteaza doar palmaresul. Chiar daca e patat. Sa ma pishhh in toate cupele "castigate" de steauadinamo. Muiieee la cei multi si prosstti care tin cu sTEAUA, echipa gloatei credule.

criselly99
criselly99  •  20 Octombrie 2010, 08:23

cred ca dorinel munteanu incet incet a devenit unul dintre cei mai experimentati antrnori din liga 1,Sumudica aduce entuziasmul si forta in joc si e in crestere continua de experienta,jiji face echipa bine insa nu se intelege cu lacatus pe cine sa schimbe la pauza,Piturca daca s-a lasat de barbut si e serios :)) ceea ce nu cred poate face treaba buna ,andone este un mercenar,iar contra nu e antrenor

daniel_ray
daniel_ray  •  20 Octombrie 2010, 00:08

Pusztai e unul foarte bun. Asta ar fi trebuit numit la nationala si lasat 10 ani acolo. Dan Colericus Petrescu ar mai fi fost o optiune pt echipa nationala, dar doar dupa ceva doze de calmante la meciurile oficiale.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează