FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

Oțelul își „betonează” poarta » Jucătorul dorit și de Dinamo semnează cu trupa lui Dorinel Munteanu

Eduard Pap a semnat cu Oțelul / Foto: Oțelul Galați
Eduard Pap a semnat cu Oțelul / Foto: Oțelul Galați

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 15:09 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 21:18

Oțelul Galați continuă campania de transferuri. Formația pregătită de Dorinel Munteanu face al 4-lea transfer al iernii și aduce un portar familiarizat cu Superliga.

Este vorba despre Eduard Pap(29 de ani), goalkeeper ce a fost contactat și de Dinamo în această perioadă de mercato.

A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”
TRANSFER
A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”

Eduard Pap semnează cu Oțelul Galați

Portarul cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro a evoluat ultima oară pentru Gyor, formație din liga a doua maghiară. El a fost coleg cu românii Deian Boldor (28 de ani), Paul Anton (32 de ani) și Claudiu Bumba (30 de ani).

Cosmin Dur-Bozoancă (25 de ani) este portarul titular al Oțelului, însă s-a lovit la un antrenament, iar Dorinel a decis să întărească acest post prin venirea lui Eduard Pap, precizează sport.ro. În România, Pap a mai jucat pentru Luceafărul, ASA Târgu Mureș și FC Botoșani.

Eduard Pap a fost pe lista „câinilor”, însă Dinamo a renunțat la ideea de a-l mai aduce pe portarul care s-a despărțit de maghiarii de la Gyor. 

9meciuri a adunat Pap pentru Gyor în actuala ediție

Astfel, Pap ar putea ajunge să se lupte în play-out cu Dinamo și cu FC Botoșani pentru evitarea retrogradării! Gălățenii ocupă acum al doilea loc ce asigură salvarea directă de la retrogradare. La 10 puncte de ”câini”, la 11 de moldoveni.

„Este și Dinamo interesată, mai am două-trei variante. În câteva zile, voi lua decizia finală. Vreau să analizez bine fiecare opțiune, sper să iau cea mai bună decizie. Aștept să fie sută la sută clar, apoi voi/vom face anunțul", a declarat Edi Pap pentru GSP.ro în urmă cu câteva zile.

De ce a plecat Eduard Pap din Ungaria

Goalkeeper-ul a început sezonul ca titular la formația ce țintește promovarea în liga de elită maghiară. Pap a sosit la Gyor în vară alături de românii Paul Anton și Claudiu Bumba. În ultima parte a sezonului de toamnă, Pap nu a mai fost în primul „11”.

A explicat situația: „E vorba că s-a băgat o lege în Ungaria pentru jucătorii eligibili Under 23. La orice echipă se promovează cei crescuți în propria academie, trebuie să strângă toți 4.000 de minute jucate până la vară. Pot fi 1, 2, 9, oricâți! Important e să adune acel număr de minute.

Gyor a avut posibilitatea de a promova un portar eligibil Under 23, iar acum au mai adus un foarte tânăr jucător de la academie. Șanse mici să mai joc și eu, ne încurcam unii pe ceilalți. Am preferat să reziliez contractul de comun acord și să meargă fiecare pe drumul lui", a povestit Pap.

VIDEO Situație dificilă la Oțelul Galați! Dorinel Munteanu anunță că nu sunt bani: „Jucătorii trebuie să fie plătiți”

Citește și alte știri:

Banii sau echipa națională? Un tricolor riscă să rateze lotul lui Edward Iordănescu pentru Campionatul European

Cum arată gazonul de la Arena Națională » MM Stoica arată imagini înainte de FCSB - UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează