FOTBAL  »  Superliga  »  INAUGURARE

Oţelul - Vaslui, prima partidă care se va juca în nocturnă la Galaţi

Fotomontaj: Dan Bucur
Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 15:20

Gălăţenii îşi inaugurează instalaţia de iluminare chiar împotriva marii rivale, FC Vaslui. Azi, la Galaţi se va ridica primul stîlp al nocturnei, urmînd ca pînă la finalul lunii aparatura să poate funcţiona. Oficialii clubului Oţelul, au anunţat deja la LPF că începînd din etapa a 24-a, care e programată pe 6 aprilie, vor putea evolua la lumina reflectoarelor.

Atunci, elevii lui Dorinel Munteanu se vor duela acasă cu formaţia lui Adrian Porumboiu. Acesta e în prezent cel mai mare contestatar al Oţelului pe care o acuză că a luat trei puncte nemeritate de la Pandurii. Oficialul moldovean l-a acuzat pe Marian Condescu de practici ilegale şi a spus că meciul cu liderul campionatului ar trebui reprogramat: "Condescu e un impostor. Totul a fost numai o «vrăjeală» ca să acopere blatul cu Oţelul! Declaraţiile lui din ultima săptămînă sînt probe suficiente pentru rejucarea meciului. Vă spun eu, e imposibil să iei un credit de jumătate de milion în numai 4 ore, oricît de multe legături ai avea. Astea sînt poveşti!".

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, şi preşedintele Oţelului, Marius Stan, se află în conflict încă din 2004, cînd actualul gălăţean a părăsit-o pe Vaslui pentru a lucra la Poli Iaşi. În sezonul 2003-2004, Stan a ocupat funcţia de preşedinte a formaţiei patronate de Porumboiu, perioadă în care echipa a promovat în liga secundă.

În afara Oţelului, în acest moment în Liga 1 mai sînt 4 formaţii fără instalaţie de nocturnă: Sportul şi Tîrgu Mureş, echipe ce evoluează pe stadionul propriu, şi Brăneşti şi U Cluj, care îşi dispută momentan partidele de acasă la Buzău (stadionul are nocturnă), respectiv la Alba Iulia.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
neluno1
neluno1  •  07 Martie 2011, 16:48

HAI OTELUL!!!

umflorin
umflorin  •  06 Martie 2011, 21:32

Pana acum nu v-a durea in c _ r de Otelul.Aum ca e pe locul 1 va doare pe toti.Spre deosebire de Timisoara,Vaslui,Otelul are o traditie de 40 si ceva de ani.Nu avem un Porumboiu sau un Iancu ca voi,Daca la noi ar investi Mittal Sreel la Galati doar cat castiga intr-o saptamana ar fi cel mai bogat club din romania.Cand fara bani faci performante si altii se uita cum se duc sutele de mii de euro pe geam.Cheers.

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  04 Martie 2011, 15:49

Abia asteptam sa vedem Otelul in nocturna acasa.E singurul lucru ce ni-l mai aruncau in fata dusmanii. fcotelulgalati . info

Vezi toate comentariile (9)
Comentează