FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, discuție cu șefii lui Dinamo: „Îmi asum responsabilitatea! Acum, echipa va avea altă față”

Articol de , , - Publicat joi, 26 octombrie 2023 13:56 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 16:54

Ovidiu Burcă a vorbit într-o conferință de presă despre situația în care se află Dinamo.

  • Dinamo - Poli Iași se joacă vineri, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

Nou promovată în Superligă, Dinamo are un start foarte slab. Are 9 puncte (două victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri), în 13 etape și e pe 15. Doar FC Botoșani (6 puncte) să mai prost decât formația alb-roșie, dar Ovidiu Burcă e încrezător. La conferința de presă, Burcă a spus că își asumă responsabilitatea pentru 0-4 cu Hermannstadt, dar că este sigur că echipa își va reveni.

Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”
PROIECT
Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”

VIDEO Ovidiu Burcă: „Sunt sigur că Dinamo va avea altă față”

 „Înainte să vorbim despre meci, vreau să fac niște lămuri. Ce s-a întâmplat la meciul cu Hermannstadt e responsabilitatea mea. Nu am fost inspirat în a gestionat pauza competițională. Totul a mers foarte prost. Îmi asum total ce s-a întâmplat la Sibiu. 

Vreau să îi asigur pe fani că a fost un accident și că echipa nu va mai arăta așa. Poate am pus și o presiune prea mare la acest meci. Din dorința de a crește nivelul echipei, am făcut mici greșeli. La cum am arătat cu CFR Cluj, am crezut că va fi un declic. Nu cred că e niciun dinamovist mulțumit de locul în clasament. Dar avem forța să schimbăm situația.

Când câștigi ești lăudat, când pierzi ești singur. Dar nu e nicio ruptură între mine și conducere. Sunt susținut. Am discutat cu cei din conducere, Sunt la dispoziția lor oricând doresc. Am avut o discuție constructivă. E normal să avem un dialog. 

Avem condiții de cel puțin locul 10 și e datoria noastră să întoarcem situația. Dar am încredere în lot și sunt sigur că echipa va avea reacție. E clar că atunci când lucrurile nu merg bine, există multe voci care își spun opinia. Dar sunt liniștit și concentrat la ce am de făcut. 

E greu să retrogradezi, să revii imediat și să fii performant. Întoarcerea în primă ligă vine la pachet cu o serie de frământări. E una dintre situațiile foarte complexe. Din afară e ușor să arăți cu degetul, dar sunt puțini oameni care au avut de-a face cu o situația atât de complexă.

Sunt sigur că echipa va avea altă față la meciul de mâine. Lăsați-mă să fiu rupt de realitate și să am încredere totală în echipa mea. Jucătorii au ajuns la un nivel bun, ne cunoaștem, iar acum cred că veți vedea altă echipă. Vreau să mă concentrez la ceea ce am de făcut”, a spus Ovidiu Burcă la conferința de presă.

Citește și: 

Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo: „La ce tehnică de înșurubare și mobilitate are Neluț...”
DINAMO
Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo: „La ce tehnică de înșurubare și mobilitate are Neluț...”
Avertisment pentru Dinamo: „Va fi îngrozitor de greu! Dacă nu iei puncte nici acum, apare o întrebare”
DINAMO
Avertisment pentru Dinamo: „Va fi îngrozitor de greu! Dacă nu iei puncte nici acum, apare o întrebare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  26 Octombrie 2023, 21:07
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 26 Octombrie 2023, 15:27

Burcă de 13 meciuri vede numai lucruri bune și foarte bune!??.... In realitate nu e deloc așa!.... Oare ei nu pot sa se pregătească in cursul săptămânii sa nu mai piardă duelurile individuale!?... Oare ei nu pot fi pregătiți să fie agresivi, și mai puternici in dinamica jocului?!... Oare jucătorii nu pot fi dezvățați de pasa data înapoi la portar de 300 de ori pe meci!?.... Oare nu poate fi exersat șutul de la 16-20 m!?... Oare verticalizarea spre careul advers nu poate fi antrenată!? .... Burcă nu se poate juca pentru locul 1 poate, dar de locul 10 nu văd de ce nu se poate juca!???

Nu, astia din acest lot nu prea pot ce vrei tu. Nu tine de antrenor.

tororosso
tororosso  •  26 Octombrie 2023, 16:34

Așa este ... echipa va avea altă față” Are de fapt fețe, fețe . La fiecare interviu Burcă face afirmații de cum va arăta viitorul Dinamo dar din păcate este cu un picior înapoi în L2 a. Cu un lot stafidit și fără putere financiară de a aduce jucători nu se realiza ceva dătător de speranțe .

redbuldog
redbuldog  •  26 Octombrie 2023, 16:27

Burca isi joaca-n urmatoarele 3 meciuri,sansa de a deveni practic antrenor, daca nu reuseste macar 2 rezultate pozitive sa-si dea demisia de onoare,e clar ca ,,ceva" nu merge in continuare...!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează