FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR Cluj a vrut să-i prelungească angajamentul fotbalistului care va face 41 de ani în decembrie: „Ei au nevoie de mine acum”

Ovidiu Hoban s-a retras. 
Foto: Cristi Preda (GSP) +4   FOTO
Ovidiu Hoban s-a retras. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 09:38 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 09:57

Ovidiu Hoban va împlini 41 de ani pe 27 decembrie, dar mijlocașul a anunțat că tocmai a bifat ultima partidă a sa ca fotbalist și își pune ghetele în cui. Chiar dacă a avut oferte de a mai continua un sezon! Pentru familie, fostul internațional a declinat și o propunere de a face parte din staff-ul lui Dan Petrescu. 

Ovidiu Hoban a spus „adio” carierei de fotbalist după meciul cu FCU Craiova (1-0), în care CFR Cluj și-a adjudecat ultimul loc din preliminariile Conference League. Mijlocașul de 40 de ani a fost introdus la începutul prelungirilor partidei, a fost aplaudat la scenă deschisă la finalul ultimei confruntări de pe terenul de fotbal.

7titluri de campion are Hoban, două cu Hapoel Beer Sheva, altele 5 cu CFR Cluj

CFR Cluj i-a oferit posibilitatea de a mai continua încă un sezon, Dan Petrescu l-a dorit în staff-ul său, însă ardeleanul a declinat orice ofertă. 

11trofee a adunat Ovidiu în carieră, pe lângă 7 titluri de campion mai având o Cupă a României cu Petrolul Ploiești, o Supercupă a Israelului și două Supercupe ale României

A lăsat deoparte și alte variante din fotbal, nimic nu l-a convins să nu se dedice pe mai departe familiei. Hoban a preferat să păstreze secretul care l-a determinat să fie atât de dedicat a lor săi în perioada imediat următoare, dar este de neclintit.

30de selecții a strâns Hoban la prima reprezentativă și un gol

Ovidiu Hoban este categoric: „Familia are nevoie de mine, acum!”

„Nu mă răzgândesc, am motivele mele și știu că n-o să mai joc fotbal. Pentru mine, e un gust amar, pentru echipă, mă bucur că a ajuns din nou în Europa. Dacă ar fi să-mi descriu cariera printr-un singur cuvânt, aș spune: «Lungă». Frumoasă, cu bune, cu rele, dar iubesc prea mult acest sport.

Nu știu ce va urma, nu știu încă. Vreau să mă concentrez pe familia mea, acesta a fost principalul motiv. Familia are nevoie de mine acum! Mai încolo voi vedea. Probabil, voi lua o pauză, voi vedea. Telefonul a sunat, sună, și de la CFR Cluj am avut posibilitatea de a mai continua un an. Dar am motivele mele.

2goluri și 2 assist-uri a adunat fotbalistul de 40 de ani în această ultimă ediție din carieră, în 33 de partide

Nu cred că m-am făcut de rușine, dacă simțeam lucrul ăsta, o făceam de multă vreme (n.red se retrăgea). Am încheiat cariera cu capul sus, mă bucur că sunt sănătos. S-a terminat frumos. Funcție la CFR? Mi s-a propus. vom vedea. Momentan, nu", a comentat Ovidiu Hoban.

167de meciuri a strâns Hoban la CFR Cluj, 9 goluri și 11 assist-uri

De-a lungul carierei, Hoban a strâns meciuri la FK Klausen (Germania), U Craiova, FC Bihor, Gaz Metan, U Cluj, Petrolul Ploiești, Hapoel Beer Sheva și CFR Cluj.

Cel mai drag titlu îți este, de obicei, primul pe care-l câștigi, mi-a rămas la suflet cel din Israel.

-Ovidiu Hoban

Citește și: 

Nicolo Napoli, întâlnire cu Istvan Kovacs în parcare » Ce a făcut italianul

Adrian Mititelu jr, mesaj incredibil despre oficialul FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează