FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ovidiu Petre promite victoria în derby: "Alungăm amintirile urîte!" ;)

Ovidiu Petre, Petre, Steaua
Ovidiu Petre, Petre, Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Ovidiu Petre recunoaşte că tradiţia recentă îi e defavorabilă Stelei, dar promite că echipa lui o va schimba

Stoichiţă îşi face echipa pentru Dinamo în jurul lui Ovidiu Petre, pe care antrenorul intenţionează să-l mute în centrul apărării, alături de cipriotul Parpas! Ar fi primul meci oficial pe care "Ceasul" l-ar începe ca stoper în trei ani, de cînd joacă în tricoul roş-albastru.

- Ovidiu, Steaua nu a mai bătut-o pe Dinamo din 2007. Contează şi asta?

- Da, dar în sensul că ne va ambiţiona şi mai tare. Gîndul că nu i-am mai bătut pe "cîini" de trei ani ne face să ne dorim şi mai mult un succes. Ce-i drept, nu prea am amintiri plăcute din Ştefan cel Mare, dar a venit momentul să schimbăm asta!

- V-ar mulţumi şi un egal, aşa cum au apreciat şefii voştri?
- Dacă vrem să cîştigăm campionatul, nu avem decît o variantă la dispoziţie: s-o batem pe Dinamo! Deşi eu zic că lupta pentru titlu va continua pînă în ultima etapă, nu cred să se limpezească lucrurile mai devreme.

- Gigi Becali a anunţat că vă premiază cu cîte 5.000 de euro pentru o victorie. Banii sporesc motivaţia?
- Sincer, nu ne gîndeam la o primă, dar banii sînt bine veniţi.

- Biletele s-au epuizat repede. Vă sperie atmosfera din Ştefan cel Mare?
- De ce? Mergem să jucăm fotbal, nu la război! E normal să vină lume multă, fiindcă e vorba despre un derby de mare tradiţie, o dispută frumoasă pentru fiecare suporter în parte.

- S-a discutat despre un transfer al tău în Ţările Arabe. Eşti pregătit să schimbi echipa la vară?
- Habar n-am despre aşa ceva, nu am discutat cu nici un club. Ştiu doar ce citesc în ziare şi ce văd la televizor, nimic în plus. Nici nu stau să mă gîndesc la aşa ceva. Vreau să iau campionatul cu Steaua şi vedem la vară ce-o fi!

"E momentul să oprim perioada de invincibilitate a lui Dinamo în faţa Stelei, cu un joc bun şi o victorie!"
Ovidiu Petre, mijlocaş Steaua

"Dacă antrenorul îmi va cere să joc fundaş central, voi încerca să-mi fac datoria de pe acea poziţie. Joc oriunde e nevoie de mine!"
Ovidiu Petre, mijlocaş Steaua

64 de meciuri are Ovidiu Petre în tricoul Stelei în campionat, toate ca mijlocaş central. "Ceasul" e în Ghencea de la începutul lui 2007
5 goluri a marcat Ovidiu Petre pentru Steaua în Liga I. Ultima lui reuşită a fost acum 10 zile, la Urziceni (2-2)

"Tătăruşanu e mult peste Zapata!"

Gigi Becali nu e singurul care militează pentru titularizarea lui Tătăruşanu în detrimentul lui Zapata. Patronul Stelei are un aliat în Dumitru Dragomir. "Tătăruşanu e cu patru clase peste columbian, ascultaţi ce vă spun! Eo greşeală că se insistă cu Zapata ca titular!", a comentat preşedintele Ligii. Sud-americanul va fi în poartă şi astăzi, ajutat de gafele pe care Tătăruşanu le-a comis la Urziceni, acum două etape.

"O terminăm pe Dinamo!"
Basarab Panduru crede că după derby doar una dintre echipe va continua să lupte pentru titlu şi că aceea va fi Steaua. "Dacă o batem pe Dinamo în <Groapă>, <cîinii> îşi iau adio de la cîştigarea campionatului! Le-ar fi imposibil să remonteze diferenţa de puncte în etapele rămase", a declarat managerul roş-albaştrilor. Steliştii s-au relaxat la cinematograf aseară, la AFI Cotroceni.

"Atacul cîinilor, peste apărarea Stelei"
Iulian Miu îi laudă pe oamenii de atac ai lui Dinamo, deşi el a evoluat la rivala roş-albilor: "Roş-albaştrii au probleme în apărare şi miercuri înfruntă o superofensivă. Marius Niculae e puternic, Andrei Cristea e exploziv, iar Torje şi Alexe sînt doi fotbalişti de mare viteză. Şi la Steaua tot atacanţii excelează. Îmi plac mult Kapetanos şi Bogdan Stancu". (Cătălin Andrieş)

L-ar fi vrut pe Artiom pe teren
Cornel Dinu crede că Artiom Karamian ar fi fost mai uşor de depăşit decît va fi Petre Marin: "Absenţa armeanului e o pierdere pentru Dinamo, nu pentru Steaua! Cu Artiom pe stînga apărării roş-albaştrilor, Torje ar fi avut o pîine bună de mîncat!". Karamian are piciorul în ghips după ce s-a lovit contra Oţelului şi data revenirii lui pe teren e încă incertă.

2,00 e cota oferită de Sportingbet pentru ca Steaua să deschidă diseară scorul. Dinamo are 1,85

3,00 e cota oferită de Tobet pentru ca Pantelis Kapetanos să marcheze în poarta lui Dolha

"Nu-l băga pe Tudose!"
Giovanni Becali ştie care ar fi greşeala care ar înclina balanţa în favoarea lui Dinamo: "Stoichiţă nu trebuie să-l folosească pe Tudose, sub nici o formă! E slab, nu e de un asemenea nivel! Cu Tudose la Steaua şi cu Dolha la Dinamo ar ieşi o nenorocire de meci, cu greşeli şi goluri multe!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  17 Martie 2010, 10:24

ar trebui sa nu mai zica nimik..k nu stie ce se poate intampla..poate pierd 5-0..si se fac de cacao..mai bine s`o intrebe p oana(sotia lui) cum l-o gasit ..k are o fata de mortaciune`..

 •  17 Martie 2010, 09:55

stimati domni de la GSP: cuvantul "urâte" se scrie cu â din a, nu din i, asa cum ati scris voi in titlul articolului !!! Succes la invatat limba romana...

maroc1978
maroc1978  •  17 Martie 2010, 08:33

sa va fie rusine,din cauza foamei pe care o aveti nu lasati lumea sa vada acest meci si il televizati pe un post la care va uitati doar voi ,angajati trustului intact,va urez faliment grabnic !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează