FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pablo Brandan dă ultimatum Stelei: "Luaţi-mă sau joc contra voastră!"

Articol de , - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Brandan le transmite steliştilor că semnează pînă la sfîrşitul săptămînii dacă-i propun condiţii mai bune.

Pablo Brandan mai are patru zile la dispoziţie ca să plece de la Unirea Urziceni. Argentinianul de 27 de ani a respins oferta iniţială a roş-albaştrilor, dar le transmite acestora că e interesat să joace în Ghencea: "Nu am mai vorbit de cîteva zile cu nimeni despre oferte şi ştiu că vineri se închide perioada de transferuri. Poate dacă Steaua îmi va face o nouă ofertă voi ajunge şi eu acolo".

Fundaşul stînga sud-american mai are contract cu Unirea pînă vara viitoare, cînd ar pleca gratis de la Urziceni. "Mă antrenez, îmi văd de treabă ca şi înainte. Dacă Steaua nu mă transferă pînă vineri, sîmbătă o să joc contra ei în campionat", a declarat Brandan, cel mai bun străin din Liga I în sezonul trecut, conform Top Gazeta.

"Şi cu jucătorii pe care i-a adus de la Urziceni, Steaua are un lot cu care poate să domine campionatul cîţiva ani de zile"
Mircea Lucescu

160.000 de euro pe sezon are Brandan la Urziceni. Steaua i-a propus 120.000 de euro pe an şi încă 200.000 de euro la semnătură

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
maxim1lian
maxim1lian  •  07 Septembrie 2010, 15:49

HAI GIGIKA TATA SCOATE DINERO SI IA-L ODATA PE BRANDAN!!!!!! mai fa o demonstratie de forta si accepta ODAtA....! si adu-l pe PABLO..!! DACA VREI SA TE IMPACI CU SUPORTERII FA ASTA !!! eheh !!!! NU VEZI CATI VOR SA AJUNGA IN GHENCEA..!!!!

radufansteaua
radufansteaua  •  07 Septembrie 2010, 11:20

in ghencea e locul tau Brandane!!!!

viola24
viola24  •  07 Septembrie 2010, 10:19

daca becali face un ultim efort sa-l aduca atunci merita respectul tuturor. daca nu face acest efort si se incapataneaza sa nu accepte pretentiile lui pablo atunci toata munca de pana acum si toate transferurile sunt in van. cu ori ce pret pablo brandan trebuie adus. cu el in teren ar fi garantata performanta pt ca este polivalent si forte valoros. fac un apel la conducerea stelei sa faca un ultim efort sa-l aduca pe brandan si atunci titlul este garantat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează