FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT ÎN ANTALYA

Pace şi prietenie în Antalya! Dinamoviştii şi rapidiştii stau şi mănîncă împreună departe de România

Srdjan Luchin vs. Romeo Surdu
Srdjan Luchin vs. Romeo Surdu

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 11:40

Rivalitatea dintre dinamovişti şi rapidişti cunoaşte de miercuri alte valenţe. Adversari de decenii, dar aflaţi acum din nou în luptă directă pentru titlu, despărţiţi fiind de doar 3 puncte în clasament, "cîinii" şi alb-vişiniii împart acelaşi hotel în Belek, un stabiliment de 5 stele, "Susesi", iar de miercuri seară şi pînă luni vor împărţi şi acelaşi restaurant. Mai mult, mesele la care stau fotbaliştii lui Ciobi, respectiv Lucescu junior sînt alăturate.

Giuleştenii, consolare pentru "cîini"
"Restaurantul e imens, dar gazdele au găsit de cuviinţă să ne pună împreună. Nu e nici o problemă, fiecare poate mînca liniştit, fără teamă! Nu sîntem copii, cu toţii ne cîştigăm pîinea din fotbal, pe teren să învingă cine e mai bun", au comentat dinamoviştii. La cina de miercuri, jucătorii celor două echipe au schimbat cîteva impresii, Alexa, acum la Rapid, în trecut în Ştefan cel Mare, fiind cel mai volubil. "Mai alungăm şi monotonia cu această ocazie, mai ales că noi nu mai ajungem la Bucureşti pînă pe 15 februarie", au mai zis roş-albii.

Ce-a fost în 2003
În urmă cu 9 ani a mai existat o situaţie similară. Tot în Antalya, dar în Lara. Ambele echipe erau cazate în acelaşi hotel, "Wow Topkapi Palace", dar locaţia avea restaurante separate. Atunci, la solicitarea celor două conduceri, dinamoviştii şi rapidiştii mîncau separat. De fapt, nici nu se intersectau. Fiecare grupare ocupa un bloc separat de cealaltă, tot la cererea românilor. "Exista o mai mare rivalitate pe vremea aia şi între jucători, erau mai mulţi dinamovişti şi rapidişti sadea. Acum lucrurile sînt în regulă, fiecare cu treaba lui", au mai spus oficiali ai roş-albilor.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Februarie 2012, 05:32

In poza alaturata articolului e un duel intre un dinamovist si un STELIST imbracat in tricoul rapidului. (Romeo Surdu, 22 august 2007: "Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Am indeplinit visul mamei mele")

rigon
rigon  •  02 Februarie 2012, 20:57
Postat de micky_mouse pe 02 Februarie 2012, 14:02

manânca 2 din aceiasi farfurie si dorm in acelasi pat .

in pat uneori sunt chiar 3. intreab-o pe maica-ta ...

micky_mouse
micky_mouse  •  02 Februarie 2012, 14:02

manânca 2 din aceiasi farfurie si dorm in acelasi pat .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează