FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Păcurar crede că Piţi le va asigura imunitatea în faţa lui Becali: "Gigi să se ţină de cuvînt!"

Alexandru Pacurar, Pacurar, Steaua
Alexandru Pacurar, Pacurar, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Mijlocaşul ofensiv fost la Dinamo visează un gol contra "cîinilor", pe care are de gînd să-l sărbătorească într-un mod original.

Alex Păcurar a primit din partea lui Piţurcă şansa să îmbrace din nou tricoul unui club mare. Mijlocaşul trecut pe la Dinamo eşuase în mediocritate, la echipe ca Pandurii şi Bistriţa, dar are parte de o nouă ocazie să impresioneze, la 28 de ani. După patru zile de cantonament cu Steaua, încă mai caută compania foştilor colegi de la Pandurii, Stanca şi Martinovici, care l-au însoţit în Ghencea. Portarul s-a şi apropiat, văzîndu-l la interviu: "Alex, ai emoţii?".

- Alex, te-ai acomodat la Steaua?

- Da, deja m-am obişnuit. Bine, nici n-am eu probleme cu asta, mă adaptez repede, în general. Aici a fost şi mai uşor, că mă ştiam deja cu cîţiva dintre băieţi. Cu Stanca şi cu Martinovici am fost coleg la Pandurii, iar cu Abrudan am jucat la U Cluj. Deci nu sînt printre străini.

- E o problemă că lotul e compus din mulţi jucători noi?
- Nu cred, dar, sincer, nici nu prea e treaba mea. Domnul Piţurcă e responsabil de transferuri şi dacă dumnealui a considerat că nu riscă nimic schimbînd o parte dintre jucători, înseamnă că ştie ce face. Are un plan şi îl urmează întocmai.

"Cea mai mare dorinţă? Să-i dau gol lui Dinamo"
- Pe ce post vei juca?
- La Pandurii am fost folosit peste tot la mijlocul terenului, dar mie-mi place cel mai mult să fiu mijlocaş central ofensiv.

- De ce crezi că Sorin Cîrţu, care ţi-a fost antrenor la Tîrgu Jiu, a spus "Păcurar e foarte bun, dar numai dacă se antrenează"? Ce crezi că a sugerat?
- Domnul Cîrţu a spus un lucru logic. Cine a mai văzut fotbalist care să joace senzaţional fără să se antreneze? Poţi să ai calităţi fantastice, dar trebuie să accepţi şi antrenamentele, aşa că dumnealui n-a spus nici un secret.

- Te-ai gîndit cum va fi derby-ul cu Dinamo?
- Cea mai mare dorinţă a mea e să dau gol, n-ar exista bucurie mai mare. Nu prea am idee cum aş sărbători golul unei victorii cu Dinamo, dar sigur inventez ceva atunci, pe teren, spontan. Am fost şi în Ştefan cel Mare, dar acum cîţiva ani, demult, deci fanii Stelei n-au de ce să fie supăraţi pe mine. Ce a fost a trecut.

"Atmosfera se va schimba"
- De ce nu te-ai impus la Dinamo?
- Domnul Andone m-a adus acolo, de la U Cluj, dar după ce a plecat el m-au împrumutat la Bistriţa. N-aş şti să spun de ce n-am rămas la Dinamo.

- Cum vei reacţiona după primele critici din partea lui Gigi Becali?
- Domnul Piţurcă a discutat cu patronul, a obţinut promisiunea că nu vom mai fi criticaţi şi sper ca proprietarul clubului să se ţină de cuvînt. Eu nu cred că vom fi criticaţi.

- Dar de admonestări din partea suporterilor eşti pregătit?
- Va fi altceva decît în sezonul trecut, veţi vedea! Vor veni mai mulţi suporteri la meciuri şi atmosfera va fi alta. Sînt convins de asta.

"Antrenamentele lui Piţurcă sînt interesante. După atîţia ani de fotbal, nu mă mai plîng de cantonamente, au devenit ceva obişnuit, m-am consolat că fără ele nu se poate"
Alex Păcurar, mijlocaş Steaua

"Sîntem deja trei de la Pandurii, eu, Stanca şi Martinovici, şi cred că şi Cardoso ar merita să joace la Steaua. E un fundaş stînga cu calităţi excelente"
Alex Păcurar, mijlocaş Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
maryan72
maryan72  •  23 Iunie 2010, 11:25

aceeasi prostie tipica a jucatorului roman cand se vede la o echipa mai de top sa declare ca va face el nu stie ce cand va da gol(in primul rand sa vezi daca joci atunci)impotriva alteia uitand ca el azi e la steaua iar maine cine stie unde dupa ce-l va da astia afara.cel mai bun exemplu in ziua de azi e chiacu.asa ca demonstreaza tu in fiecare meci domnule pacurar ca esti jucator si lasa idioteniile astea ca nu cumva sa ajungi acolo intro buna zi.bafta multa.

black_green
black_green  •  23 Iunie 2010, 09:29

Pacurare se vede ca n-ai prea dat interviuri la viata ta.La intrebarea "- Cum vei reacţiona după primele critici din partea lui Gigi Becali? " cel mai corect raspuns era : Bun,altceva mai aveti sau incheiem aici ? Adica toata lumea va apara contra flecarelilor lui Becali asta nu inseamna ca voua va sta bine sa va asezati in fund la interviuri sa-l improscati din prima cu suspiciuni si acuze mascate.Nici el dar nici voi,asta inseamna bun simt si concordie in club.

dan2010
dan2010  •  23 Iunie 2010, 05:59

Poate jucatorii, nu au realizat inca, o sa manince rahat de trei ori mai mult de la Pitzurca decit de la Becali. O sa bage in ei o presiune de nu o s-o poata duce. As vrea sa gresesc dar nu cred ca o sa faca o echipa omogena, lipsesc piese de baza inca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează