FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-1

Păcurar crede că Steaua s-a pierdut fără Piţurcă: "Ne-a lipsit antrenorul!"

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Alex Păcurar spune că roş-albaştrii au fost debusolaţi fără indicaţiile lui Piţurcă de pe margine.

- Alex, dezamăgiţi de rezultat?
- Este frustrant! Putem spune că am pierdut două puncte deoarece noi am controlat meciul cap-coadă. Am luat însă acel gol, din pasa aceea stupidă, a sărit mingea, apoi a fost un carambol. Totul a decurs foarte rapid, nici nu ştiu dacă a fost ofsaid, dar asta e. Nu avem ce să mai facem acum. Am avut ghinion să primim gol pe final şi asta a stricat tot.

- V-a afectat absenţa lui Victor Piţurcă?
- Ne-am gîndit puţin şi la acest lucru, dar sînt convins că nea Piţi şi domnul Becali vor rezolva problema. Îl aşteptăm cu braţele deschise pe domnul Piţurcă, deoarece avem nevoie de dînsul. S-a simţit lipsa, pentru că ne încurajează mereu de pe margine, ne ambiţionează.

- De unde aţi aflat de problema dintre patron şi antrenor?
- Ne-a anunţat nea Piţi înainte să plecăm la Braşov că nu va face deplasarea deoarece sînt cîteva probleme. Ne-a spus însă că noi trebuie să ne vedem de treabă. Acum nu ştim programul, vom vorbi cu Eugen Neagoe şi vom vedea în continuare. Noi sperăm să se rezolve totul. Vrem să revină nea Piţi fiindcă am început o muncă împreună şi trebuie să o continuăm. Vom face tot posibilul să-l readucem la echipă! Nu vreau să mă gîndesc la altă variantă.

- Cum crezi că vor reacţiona fanii?
- Nici nu vreau să mă gîndesc că se strică iar atmosfera cu suporterii. Eu sper ca fanii să fie alături de noi, aşa cum au făcut-o în aceste trei etape. Avem nevoie de ei să ne susţină la meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
black_green
black_green  •  08 August 2010, 04:35

Pacurare n-ai inteles ca la declaratii catre presa nu se spune nim ic ? Amenda 1 mil euro si la echipa a doua cu tine

florinch
florinch  •  08 August 2010, 04:11

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand pe calculator?Trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa: [email protected] sivei afla cum.

chris_gali
chris_gali  •  08 August 2010, 04:07

bah raurene , mai du-te bah de instigator si ia-l si pe de udrea cu tine !!!...pai , la voi la ala de GSP face voiculescu ce vrea...ioanitoaia,sau ioanitoaia ce vrea...voiculescu !!!???!...mi se pare ca Pitutrca de data asta cam exagereaza !!!...dar , orice ar fi la Steaua , nu e ...PROBLEMA VOASTRA,gazetarii lui peshte prajit !!!...mi-e sila ba idyotilor sa va mai citesc ca voua nu va pasa de sport, voua va pasa numai de SKANDAL !!!...poate prea mult

Vezi toate comentariile (4)
Comentează