FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GLORIA BISTRIŢA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pădureanu, jefuit în Bucureşti: "Sînt dispus să îl recompensez pe agresor dacă îmi restituie borseta furată"

În urma căzăturii, Pădureanu s-a ales cu o contuzie puternică la ochiul stîng // captură: România TV
În urma căzăturii, Pădureanu s-a ales cu o contuzie puternică la ochiul stîng // captură: România TV

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 09:43

Preşedintele Gloriei a fost atacat în apropierea blocului în care locuieşte în Capitală şi a fost deposedat de o borsetă ce conţinea actele clubului.

Jean Pădureanu a trecut prin momente grele ieri. Aflat în Bucureşti pentru că echipa al cărei preşedinte este va evolua în această seară contra Stelei, Pădureanu, 76 de ani, a fost atacat vineri după-amiază în apropierea blocului în care locuia, în zona Panduri.

Un tînăr l-a atacat exact cînd se pregătea să intre în scară, a încercat să-i fure geanta diplomat pe care Pădureanu o avea la el, însă, în cele din urmă, s-a mulţumit cu o borsetă care se afla în posesia lui. În încăierare, Pădureanu a căzut şi s-a lovit în zona ochiului stîng.

"M-a împins de la spate, era instruit bine, dar m-am luptat cu el şi am căzut, însă mi-a luat borseta. Nu aveam bani la mine, doar nişte acte ale clubului plus ştampila. Îl rog pe cel care m-a agresat să arunce borseta în faţa casei şi chiar aş fi dispus să-l recompensez pentru acest lucru! Nu i-am văzut faţa, aşa că nu pot să spune că l-aş recunoaşte", a declarat Pădureanu.

Rănile suferite de oficialul bistriţean nu sînt unele grave, însă el a depus plîngere la Poliţie împotriva agresorului.

17 ani au trecut de cînd Jean Pădureanu ocupă funcţia de preşedinte al clubului Gloria Bistriţa. El este angajat al Gloriei însă din 1964

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA - BISTRIŢA:

Şumudică şocat de Steaua
Fostul antrenor al celor de la FC Vaslui, Marius Şumudică, a declarat la Dolce Sport că Steaua e, de departe, cea mai puternică echipă pe care a avut-o ca adversar de cînd e antrenor. "Atunci cînd eram la Vaslui şi am jucat cu Steaua am simţit o echipă bine pregătită şi puternică, am spus şi atunci că am avut noroc. Eu n-am simţit niciodată, ca antrenor, o echipă atît de puternică, din toate punctele de vedere. Bravo lor!", a spus Şumudică. Acelaşi lucru l-au susţinut în acest tur alţi doi tehnicieni: Pustai şi Grigoraş.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
bondarucupene
bondarucupene  •  28 Octombrie 2012, 09:42

Super stire din sport. Bravo "reporteri sportivi" ce sunteti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează