FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - GAZ METAN

Pana de curent a întrerupt transmisia meciului de la Severin!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Transmisia meciului de la Severin s-a întrerupt în minutul 6 pe GSP TV, din cauza unei pene de curent de la stadion, pană care a afectat carul de transmisie.

După ce a fost remediată defecţiunea, tensiunea  electrică a fost prea puternică şi s-a ars o siguranţă de la unul dintre utilaje, astfel că transmisia nu a putut fi reluată imediat.

După aproximativ 10 minute, timp în care Craiova a ratat un penalty prin Florin Costea, iar Liţu a marcat pentru oaspeţi, meciul a putut fi vazut din nou la TV!

Intră aici şi vezi golul marcat de Liţu şi penalty-ul ratat de Costea!

În minutul 35 al reprizei secunde, din cauza unei alte căderi de curent, transmisia a fost din nou oprită, pentru scurt timp. Ulterior, comentariul a fost asigurat prin telefon, iar ultimele minute ale jocului s-au difuzat cu o singură cameră.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
werder_fan
werder_fan  •  27 Februarie 2010, 17:13

astia nu au generator? rasu'-plansu'

 •  27 Februarie 2010, 16:58

sa va fie rusine, nesimtitilor

 •  27 Februarie 2010, 15:49

mai luam de doua ori bataie si o sa vina neagoe inapoi cum a facut la pandurii. e singura sansa sa scapam de retrogradare. ia aminte mititelule

Vezi toate comentariile (12)
Comentează