FOTBAL  »  Superliga  »  DEMONSTRATIV

Până unde poate să meargă războiul FC U - CS U: gest incredibil marți seară, la turnirul din Bănie!

Rizan (foto, în stânga)
Rizan (foto, în stânga)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 13:57

Cătălin Rizan este antrenor cu portarii la FC U Craiova în Liga a 4-a, dar a fost chemat să facă parte din echipa Craiovei Maxima la turneul old-boys caritabil organizat marți seară la Sala Polivalentă și câștigat până la urmă de olteni, la penalty-uri, în fața lui Dinamo. 

Rizan a surprins pe toată lumea când a venit îmbrăcat în tricoul cu mesajul "rezist" al lui FC U, aluzie la dezafilierea Universității, deși restul echipei purtau tricouri cu sigla celor de la CS U. Ceilalți coechipieri, printre care Papură, Pavel Badea, Șoavă, Săndoi, n-au putut accepta situația și i-au cerut să-și schimbe tricoul! 

Rizan a luat până la urmă tricoul echipei din Liga 1, dar i-a acoperit sigla cu o bandă!

"În primul rând, Cătălin Rizan a avut acceptul patronului Adrian Mititelu să meargă la un acest turneu la care au luat parte Pavel Badea, Emil Săndoi şi alţi foşti fotbalişti. Vă spun acest lucru încă de la început ca să nu iasă tot felul de comentarii.

Dar ni se pare normal că el a ales să acopere stema de pe tricoul său. Un leu adevărat nu avea acum să joace pe tricou cu o stemă a clonaţilor. Un leu adevărat nu are cum să trădeze FCU şi Peluza Sud 97. Acest leu este Cătălin Rizan.

În plus la primul meci din grupe Rizan a jucat cu tricoul echipei noastre pe el. Însă cineva din Craiova trebuie să se gândească de ce oare la acest turneu au participat foarte puţini spectatori, iar dacă lor le-a plăcut această situaţie, atunci nu mai este nimic de comentat", a spus Marcel Iancu, președintele lui FC U, pentru Fanatik.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
779621328901033
Marius Stan  •  29 Decembrie 2017, 16:43

ma uit cu amaraciune la unii dintre voi....sunt curios daca sunteti olteni sau de alte natii..dareu cred ca ar trebui sa fiti putini mai prudenti cind afirmati care este adevarata craiova...cum puteti spune asemenea ineptii cum ca ar fii universitatea noastra cea iubita...o echipa infiintata in 2013 fara nici un trecut..sa nu mai zic promovari...cum se face...de obicei aruncata direct in focul ligii..gata este adevarata stiinta....gresit fratilor....stiu ca va convine...acum aveti o echipa frumoasa....care joaca destul de bine...sa dea domnul sa ajunga pe locul 1...ca nu am nimik cu baietii dar va rog nu spuneti prostii....csuniversitatea nu afost si nu va fi niciodata...continuitoarea sau adevarata u craiova...piate la desene animate...pentru doamna primar....si de stadion stati linistiti..ca vom juca si noi acolo ca nu scrie nicaieri ca este al lui csu olguta.....asa ca lasatio mai moale...cu badismele astea..si rotarismele...si olgutismele gen marca mircea sandu cu adevarata craiova...sa le fie rusine celor care au tradat se stiu ei care sunt.....

499700600237659
Criss Criss  •  22 Decembrie 2017, 11:29

Nu pricep de ce l-au chemat pe fraierul ăsta.Să-l fi lăsat la ciorba lui Mititelu, nu să-l deranjeze de la masa brutarului.Chiar nu găseau alt portar?

326192847795467
Juventin Bianconero  •  22 Decembrie 2017, 01:26
Postat de eugen76_pan pe 21 Decembrie 2017, 19:53

***!nu stiu de ce astia care ne reprezinta fac tot posibilul sa devina ilari acceptand tot felul de mititei lizbindinosi sa ne compromita

Betano a permis. Turneul a fost organizat de ei.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează