FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHIAJNA, AZI, ORA 21:00, NETELEVIZAT, LIVETEXT PE GSP.RO

Pancu prefaţează barajul de azi şi le dă adversarilor prima şansă: ”Chiajna e favorită”

Pancu e anunţat titular în meciul cu Chiajna
Pancu e anunţat titular în meciul cu Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 iulie 2013 22:51

Simbolul rapidiştilor, Daniel Pancu, a mărturisit ieri că adversarul are avantaje în faţa giuleştenilor, dar atrage atenţia asupra atacurilor la poarta stadionului Dinamo dinspre Spitalul de Urgenţă.

Daniel Pancu a ajuns s-o facă şi pe asta: la aproape 36 de ani, peste o lună, luptă azi, în Ştefan cel Mare, într-un meci de baraj cu Concordia Chiajna, pentru ca Rapid să rămînă în Liga 1. Un interviu clar şi la obiect pentru Gazeta Sporturilor cu veteranul giuleştenilor, probabil principalul atu ca Rapid să continue în prima divizie.

- Daniel, credeai să ajungi să joci, acum, pe final de carieră, ca Rapidul tău să rămînă în prima ligă?
- Este un meci vital pentru noi, ca jucători, pentru club, pentru fani, aşa că nu mai contează cum şi în ce fel am ajuns în această situaţie. Însă sîntem în dezavantaj faţă de adversar.

"N-avem cum boicota barajul"

- De ce? Voi sînteţi Rapid, ei sînt totuşi Concordia Chiajna. Voi aţi terminat sezonul pe 8, ei pe 15.
- Păi, ar fi cea mai mare prostie să ne considere cineva favoriţi. Chiajna a început pregătirile pe 23 iunie, ceea ce mă face să cred că ştia de chestia asta cu barajul. Noi? Avem vreo cinci antrenamente şi jumătate, au mai venit nişte copii care nu le-au prins nici pe astea.

- Galeria v-a cerut să nu vă prezentaţi la acest meci. Aţi luat în calcul?
- N-avem cum. Imposibil! Sîntem jucători profesionişti, cu contract, iar dacă s-a decis de către LPF, FRF, Comitetul Executiv să jucăm acest baraj, trebuie s-o facem. Cu tot respectul pentru fani, trebuie să ne prezentăm la meci ca să nu atragem penalităţi asupra clubului şi a jucătorilor. Asta ar mai lipsi, alte pedepse.

"Stadionul Dinamo mi-a purtat noroc"

- Ar fi o dramă să pierdeţi acest baraj?
- Nu, deloc. V-am zis, nu sîntem favoriţi. Se poate întîmpla absolut orice.

- Cum e să joci tu, ca rapidist, un asemenea meci, pe stadionul Dinamo?
- Mai bine pe Dinamo, mie îmi convine, decît pe Steaua sau la Petrolul. Este bine că meciul se joacă-n Bucureşti, nu cred că vom fi singuri, vom avea Giuleştina lîngă noi. Şi mie mi-a purtat noroc stadionul "cîinilor". Acolo am marcat în 1999 golul care a contribuit la cîştigarea titlului, i-am mai dat un gol şi lui Lobonţ acolo. Ambele la poarta dinspre Spitalul de Urgenţă. Poate voi marca din nou, e obligatoriu, pentru Rapid.

FRF a refuzat 15.000 de euro
Federaţia, organizatoarea barajului dintre Rapid şi Chiajna, nu a cedat dreptul de televizare a partidei. Singura televiziune interesată, DigiSport, a făcut o ofertă de 15.000 de euro, considerată mult prea mică de către conducerea FRF. Surse din Federaţie estimau aseară că şansele ca lucrurile să se schimbe azi şi meciul să fie totuşi transmis sînt mici. Rapid-Chiajna va fi livetext pe GSP.RO.

"Nu vrem să ajungem la eventuale penalty-uri de departajare, pe cît posibil să rezolvăm ecuaţia barajului din timpul regulamentar. La loteria loviturilor de la 11 metri intervine mult hazardul" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

578687-caseta-rapid-chiajna.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
helioglobalus
helioglobalus  •  13 Iulie 2013, 17:55
Postat de 4patraulea pe 13 Iulie 2013, 12:23

cei mai multi lingurari sunt in "galeria" voastra

şi cu lider penal pe deasupra!

samartinean
samartinean  •  13 Iulie 2013, 12:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Chestia era ca sa ramana in prima liga Chiajna sau Rapid...prima de sub linia de retrogradare (Concordia) si cea fara licenta (Rapid)...din cauaza ca nu o putea baga pe nici una sa facut barajul....nu se putea ca ani trecuti, cum stie toata lumea...pentru ca intre timp a fost modificat regulaentu de a nu avea dreptul nici o echipa care retrogradeaza sportiv sa ilocuiasca alta echipa din campionat. Si asa sa ajuns la baraj, ca sa nu supere pe nimeni si ei sa iasa fara probleme din circul acesta...

j.m.
j.m.  •  13 Iulie 2013, 12:41
Postat de suntfericit pe 13 Iulie 2013, 12:33

Bai n-au lot,n-au bani,de ce dracu vor astia in divizia A?Nici taranii de la Chiajna nu merita,normal era sa intre una din divizia B.

O vrem pe stoaia in B in cazul Valiza, dar comunismul nu a cazut in Romania. Infractorii apara in continuare echipa partidului.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează