FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CONCORDIA 5-2

Pandurii a făcut show în meciul cu Concordia, iar Cardoso l-a făcut uitat pe Stromajer

Cardoso a reuşit o triplă în meciul cu Chiajna.
Cardoso a reuşit o triplă în meciul cu Chiajna.

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 23:35

Cu Cardoso golgeter, elevii lui Grigoraş au obţinut o victorie categorică împotriva ilfovenilor şi au depăşit Steaua în clasament.

Pe o ceaţă densă, gorjenii căutau un succes care i-ar fi propulsat pe un loc de Europa la sfîrşitul turului. Iar băieţii lui Grigoraş s-au pus pe treabă încă din start şi au început asaltul la poarta lui Gospodinov: Lemnaru (15) şi Cardoso (16) i-au încercat reflexele portarului bulgar, dar cei 3.000 de suporteri pîndeau cu nerăbdare şi golurile. Care nu s-au lăsat aşteptate prea mult, pentru că Pintilii a transformat penaltyul foarte uşor acordat de "centralul" Istrate la duelul dintre Gospodinov şi Batin (32), iar Cardoso a majorat diferenţa cu un "cap" din 10 metri (39).

Nu s-a încheiat aşa primul mitan pentru că rebelul Iordache a inventat o fază pentru Salem, care l-a învins pe Mingote (45Ă1). A doua repriză nu a adus nimic nou: Pandurii a controlat jocul, Chiajna s-a apărat. Golurile desprinderii au venit pe final, cînd Cardoso a reuşit "tripla" (73, 86), iar Batin a scuturat plasa nefericitului Gospodinov (76). Finalul a mai adus şi primul gol al lui Badea în acest sezon (88).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
georgiatl
georgiatl  •  13 Decembrie 2011, 20:25

daca un jucator care marcheaza trei goluri, al treilea cu calciiul, si da o pasa de gol primeste doar nota 8 de la cronicarul gsp...rau de tot am ajuns...

rkvelez
rkvelez  •  13 Decembrie 2011, 08:53

felicitari celor de la pandurii pentru jocul aratat in aceasta toamna...

mariusss10
mariusss10  •  13 Decembrie 2011, 03:49

dupa parerea mea a avut un joc mult mai bun decat toate echipele din liga I...au jucat bine chiar si atunci cand au pierdut... asta e diferenta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează