FOTBAL  »  Superliga  »  INTER CURTEA DE ARGEŞ

Pandurii ar putea rămîne în Liga I » Se retrage Curtea de Argeş?

Articol de - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Aflat în mare impas financiar, Benone Lazăr intenţionează să scoată echipa din campionat. Patronul e speriat şi de o posibilă implicare a sa într-o anchetă DNA.

Ipoteză surprinzătoare în ceea ce priveşte componenţa Ligii I în sezonul următor. Una dintre echipele care şi-a cîştigat dreptul de a juca şi în 2010-2011 pe prima scenă ar putea renunţa de bună-voie. E vorba despre Internaţional Curtea de Argeş. Motivul? Oficial, Benone Lazăr şi-ar susţine decizia prin faptul că firmele lui sînt aproape în faliment şi nu mai are resurse financiare să susţină clubul. Hotărîrea lui ar fi însă determinată de faptul că ar urma să fie implicat într-o anchetă a DNA Piteşti în privinţa trucării unor meciuri ale lui Internaţional de pe vremea cînd echipa activa în liga secundă.

Surse credibile din interiorul clubului argeşean au dezvăluit că Lazăr s-ar fi întîlnit zilele trecute cu Marin Condescu, preşedintele Pandurilor Tîrgu Jiu, pentru a-l informa despre intenţia de a retrage Interul. Caz în care, automat, Pandurii ar fi gruparea care ar lua locul celor de la Curtea de Argeş deoarece a terminat prima sub linia retrogradării.

Lazăr a avut două cerinţe către Condescu. Prima: să transfere cît mai mulţi dintre actualii jucători de la Internaţional pentru a nu-i lăsa pe drumuri. A doua: să nu emită pretenţii la cei 650.000 de euro pe care i-a încasat deja de la LPF, sumă ce reprezintă jumătate din drepturile TV pentru sezonul următor.

"Am discutat cu Benone, însă nu despre posibilitatea retragerii lui Internaţional, ci despre un schimb de jucători. Dacă se retrag după ce au şi încasat tranşa din drepturile TV, înseamnă că e foame mare"
Marin Condescu, preşedinte Pandurii Tîrgu Jiu

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
the_crow
the_crow  •  28 Iunie 2010, 22:39

Udrea sterge stirea asta te faci de ras cu ea esti varza omule

the_crow
the_crow  •  28 Iunie 2010, 22:38

le era lene sa modicife,ii durea mana dreapta sa scrie

nmb93
nmb93  •  27 Iunie 2010, 16:34

Auzi International Pitesti....astia fac intentionat...sti? ei au site-ul echipei www.fcinternational.ro Si acolo scrie clar Fc international Curtea de Arges..dar asa sunt ei ...ai naibii la mate...ma rog...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează