FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii au remizat cu Rudar Plevlija

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Gorjenii au susţinut azi cel de-al patrulea amical din cantonamentul din Antalya. Elevii lui Liviu Ciobotariu au întâlnit a doua clasată din Muntenegru, NK Rudar Plevlija şi la fel ca şi în precedentele jocuri antrenorul a folosit tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie. Pandurii au deschis scorul în prima repriză prin Alex Păcurar, în minutul 38 dintr-o lovitură liberă de la 17 metri într-o fază în care Tilincă a fost faultat în apropierea careului după ce scăpase singur către poartă. Însă muntenegrenii au egalat în partea a doua după o greşeală a apărării gorjenilor, scorul final fiind 1-1.

Formaţia trimisă de Liviu Ciobotariu în prima repriză este următoarea: Stanca - Ghindeanu, Martinovici, Chibulcutean, Grecu - Hidişan, Nalaţi, Păcurar, Tremonti - Kamara, Tilincă.

În repriza a doua tehnicianul gorjenilor a mizat pe formula: Mingote - Ad. Rusu, Tătaru, Rada, Cardoso - Orac, Murgan, Vranjes, Lazici - Stromajer, Arrieta

Popete, Raskovici, Diaconu şi Avrămescu au fost trimişi de Ciobotariu la echipa a doua pentru amicalul cu Amkar Perm, scorul final fiind  2-2. Pentru echipa a doua au marcat Fărcăşanu şi Pătraşcu.

Următorul test al gorjenilor este programat pe 5 februarie, cu NK Varteks, formaţie din Croaţia.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează