FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - SPORTUL 1-0

Pandurii îşi modernizează gazonul şi se mută de pe Municipal » Motru sau Severin

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Din primăvară gorjenii îşi vor moderniza gazonul de pe stadionul Municipal, iarbă care nu a mai fost schimbată de 37 de ani.

Terenul execrabil la partida cu Sportul l-a speriat pe antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor, cunoscut pentru stilul superofensiv, cere de urgenţă schimbarea gazonului, care n-a mai fost modernizat de 37 de ani şi care are sistemul de drenaj distrus. "Rezultatele sînt prioritare acum, nu terenul, dar suprafaţa de joc trebuie să fie refăcută fiindcă e într-o stare jalnică. Eu vreau un gazon bun, dar cei din conducere decid dacă ne mutăm. E un efort financiar şi ei ştiu dacă putem suporta investiţia sau nu", a spus Grigoraş.

Dacă vor începe lucrările de modernizare ale gazonului, echipa are trei soluţii pentru a se muta: Motru, Severin şi Petroşani. Favorit este stadionul din Motru, unde s-au făcut investiţii majore şi din primăvară ar putea găzdui partidele din Liga 1 cu CFR Cluj, Steaua sau Rapid. În ultimii patru ani, Condescu a dorit să mute formaţia pe o altă arenă pentru a reface suprafaţa de iarbă, dar de fiecare dată antrenorii s-au opus şi s-a apelat la soluţia reînsemînţării.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fotbalvvv
fotbalvvv  •  18 Octombrie 2010, 06:11

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

george.laurentiu
george.laurentiu  •  18 Octombrie 2010, 02:20

veniti la severin!! cel mai misto stadion din oltenia :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează