FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii l-au convocat pe Stromajer pe Internet :)

Stromajer are 13 goluri în Liga 1, în 99 de partide
Stromajer are 13 goluri în Liga 1, în 99 de partide

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 22:28

Dispărut fără urmă de mai bine de două luni, Stromajer a fost anunţat pe site-ul clubului că este aşteptat la o şedinţă


De negăsit din luna noiembrie, atacantul Jaka Stromajer a fost chemat la o discuţie de către conducerea Pandurilor într-un mod inedit: printr-o scrisoare postată pe site-ul oficial (foto jos). Gorjenii vor să îi dea ocazia să explice absenţa îndelungată, înainte de a începe procedurile de suspendare a jucătorului de 28 de ani pînă la finalul contractului, scadent în 2014.

"Stimate domnule Jaka Stromajer, avînd în vedere refuzul dumneavoastră de a primi citaţia nr. 3213 din data de 16.12.2011, care v-a fost trimisă prin serviciul de poştă rapidă DHL, şi avînd în vedere că începînd cu data de 14.11.2011 aţi absentat nemotivat de la antrenamentele şi jocurile oficiale ale echipei Pandurii, vă invităm în data de 12 ianuarie 2012, ora 12:00, la sediul clubului din Tîrgu Jiu, din Strada Victoriei nr. 22, judeţul Gorj, pentru a participa la şedinţa Consiliului Director", a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu.

În cazul în care fotbalistul nu se va prezenta pentru a se apăra, gorjenii acceptă explicaţiile sale şi prin fax: "În situaţia în care veţi absenta de la şedinţa Consiliului Director, aveţi posibilitatea de a transmite un punct de vedere scris cuprinzînd «apărările» dumnevoastră".

Stromajer a fugit din România după ce a fost dat în judecată de o tînără din Rîmnicu Vîlcea pentru stabilirea paternităţii. Soţia a ameninţat cu divorţul dacă Jaka revine în Liga 1.

"Îmi pare rău de Stromajer, fiindcă e un caracter deosebit şi nu i-aş fi dat voie să plece. Din păcate, nu poate să rămînă la noi tocmai cînd intrase într-o formă bună"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează