FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru a făcut show la antrenamentul de azi

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Finalul antrenamentului de ieri l-a inclus şi pe Panduru. După ce jucătorii au ieşit de pe teren, Tătăruşanu a mai rămas în poartă, iar fostul mare fotbalist al Stelei de la jumătatea anilor '90 i-a cerut lui Marius Ianuli să-i centreze cîteva mingi.

Panduru le-a reluat pe toate din vole, avînd execuţii fabuloase, multe dintre baloane oprindu-se direct în vinclu. "Hai Pandi, gata, ieşi de pe teren ca dacă o să continui aşa mă văd nevoit să te legitimez", i-a strigat Stoichiţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Februarie 2010, 17:15
Postat de pe 06 Februarie 2010, 15:55

vezi k panduru tocmai l'a adus pe Parpas..k pana ieri a fost plecat dupa parpas..dak nu ai citit ;)

da....super transfer :))) gratis, imprumut....totul ca la cioban. Era o poza pe site cu parpas asta langa kapetanos. M-a speriat poza aia. Sper ca o sa va dati seama de ce..

 •  06 Februarie 2010, 16:47
Postat de pe 06 Februarie 2010, 15:55

vezi k panduru tocmai l'a adus pe Parpas..k pana ieri a fost plecat dupa parpas..dak nu ai citit ;)

Tu glumesti? Vrei sa fii zeflemitor cu mine pe baza faptului ca intr-un an de cand e presedinte, sau cat o fii, l-a adus pe PARPAS? Parpas frate, cred ca a fost a treia sau a patra varianta de jucator adus practic gratis. N-am nimic cu omul, dar daca fotbalul e viata lui si acolo se simte liber doar sa dea suturi la poarta dupa antrenamente, sa plece. Macar spre binele Stelei, poate vine altul care reuseste mai multe.

 •  06 Februarie 2010, 16:36

oameni buni nu va mai certati voi pentru panduru sau gigi. cert este ca pandi nu a facut mai nimic dar e si tare greu cu gigi. panduru nu cred ca sta foarte bine financiar altfel nu stiu cum il suporta pe marele "strateg"....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează