FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - OŢELUL 0-1

Paramedicul Oţelului » Paraschiv le-a adus trei puncte gălăţenilor la Sibiu

La 33 de ani, Gabi Paraschiv rămîne un fotbalist fundamental pentru gălăţeni
La 33 de ani, Gabi Paraschiv rămîne un fotbalist fundamental pentru gălăţeni

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 22:02

Gabi Paraschiv a înscris pe final şi a îndepărtat campioana din zona retrogradării


Care e diferenţa dintre o trupă de Champions League şi o echipă ajunsă în Liga 1 după un baraj de promovare? Nici una, iar clasamentul o confirma înainte de etapa cu numărul 7. Pe teren, s-a jucat la zero. Cele două formaţii n-au tras nici măcar un şut pe poartă în prima repriză!

Trupa lui Dorinel Munteanu a încercat să speculeze momentele fixe ale jocului, dar centrările lui Sălăgeanu nu l-au găsit nici măcar o dată pe Sergiu Costin, urcat mai mereu în careul advers. Gazdele au avut cele mai mari ocazii pe finalul primei părţi a jocului. Tătar a trimis peste poartă de la 30 de metri (39), iar Antohi, din mijlocul careului, a tras pe lîngă vinclu (45).

Munteanu a făcut două schimbări la pauză, iar efectul a fost imediat: Paraschiv, din întoarcere, l-a întins serios pe Miron (48). Sibienii au replicat prin mingi lungi aruncate spre careul lui Grahovac. La una dintre ele, Forika a deviat pentru Antohi, dar atacantul n-a ajuns la minge (58).

Dîlbea (65) a ratat de puţin vinclul, cu un şut senzaţional de la 20 de metri. Pe final s-a jucat pe contre. Forika l-a blocat pe Paraschiv la centrarea lui Frunză, iar Ljubinkovici pe Nicola, în celălalt careu (83).

Cînd 0-0 părea rezultatul ce mulţumea ambele echipe, veteranul Paraschiv a ieşit la rampă. Sălăgeanu a centrat în careu, Pena n-a putut opri balonul, care a ajuns la "decarul" Oţelului şi a plecat apoi sub transversala porţii lui Miron (85).

"E frustrant şi trist să pierzi aşa. Oţelul nu ne-a făcut şah-mat. Paradoxal, ei au marcat pe final, la o fază care nu anunţa nimic, deşi, logic, noi ar fi trebuit să profităm de oboseala lor"
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu

"Am fost norocoşi, egalul era echitabil. Experienţa lui Paraschiv ne-a adus o victorie imensă"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

INBOX
n Viorel Hizo a fost prezent la meciul de ieri. Antrenorul Vasluiului a vrut să urmărească Voinţa, adversarul moldovenilor din etapa următoare.
n Neguţ a suferit o întindere musculară şi a părăsit terenul în minutul 35. În locul său a intrat Martinescu.
n Deşi l-a criticat după înfrîngerea de la Basel, Dorinel Munteanu l-a titularizat şi la Sibiu pe fundaşul stînga Sălăgeanu, în condiţiile în care eventualul înlocuitor, Silviu Ilie, a fost suspendat.
n Perendija a văzut cartonaşul galben după o intrare urîtă la Popa. Fundaşul a vrut să dea mîna cu arbitrul, după ce a fost avertizat, dar acesta l-a refuzat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează