FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CORONA 3-1

Parcursul extraordinar din 2014 nu îi adoarme pe botoşăneni: "Să rămînem cu picioarele pe pămînt"

Articol de - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 21:05

Leo Grozavu crede că locul ocupat de Botoşani e unul conjunctural şi că elevii săi trebuie să mai strîngă minimum 5 puncte pentru a scăpa de retrogradare


- Domnule Grozavu, mai aveţi emoţii în privinţa retrogradării?
- Sincer, sîntem mai liniştiţi acum dacă ne gîndim la retrogradare. Am avut un retur excelent, dar mai sînt 8 etape de jucat, multe puncte la mijloc, se pot întîmpla atîtea. Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt, locul ocupat în clasament e unul conjunctural.

- Urmează un program infernal pentru Botoşani. Credeţi că puteţi continua această serie excelentă?
- Cred că da. Faţă de tur, cînd echipa a clacat pe final, acum avem un lot superior şi o atmosferă foarte bună. Cu 5 puncte cîştigate cred că sîntem salvaţi, dar eu mi-aş dori să terminăm cît mai sus şi să nu ne mulţumim doar cu salvarea de la retrogradare.

- Codoban a marcat două goluri. Ce i-aţi spus după meci?

- Ce le spun tuturor, Codoban nu a jucat singur. Este adevărat că a făcut diferenţa, dar el a fost pus în situaţiile de a marca de către colegii săi. Meciul a fost cîştigat de toată echipa.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează