FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pariul lui Bonetti! Homei a jucat doar 443 de minute în ultimii doi ani, dar Dinamo i-a mai dat o şansă

Sergiu Homei are şansa de a se impune la Dinamo
Sergiu Homei are şansa de a se impune la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 13:09

Plecarea lui Adrian Scarlatache la Hazar Lankaran pentru 550.000 de euro a lăsat un gol pe banda dreaptă a apărării, acolo unde ar putea evolua Laurenţiu Rus sau Srgian Luchin.

Primul este preferat de Bonetti la închidere, iar Luchin în centrul defensivei. Pînă vor transfera un fundaş dreapta, "cîinii" îi mai dau o şansă lui Sergiu Homei. De altfel, Bonetti l-a preferat pe apărătorul de 25 de ani în detrimentul lui Eugen Crăciun, lăsat acasă.
Şase meciuri în doi ani!

Sergiu trage cu dinţii de această oportunitate, mai ales că pînă acum a avut parte numai de ghinioane. În 2009, în loc să meargă în Premier League, cînd Cristi Borcea anunţa că West Ham e gata să plătească 2,7 milioane de euro, Homei a ajuns la echipa a doua a clubului, apoi, sub formă de împrumut, la Poli Iaşi, apoi la Unirea Urziceni, unde a suferit o accidentare gravă la genunchi.
I-au fost afectate ligamentele şi meniscul şi a avut nevoie de 7 luni de pauză! A bifat pentru Urziceni doar 238 de minute în trei partide, iar sezonul trecut a mers la Tg. Mureş, unde a jucat 105 minute, tot în trei meciuri.

I-au diminuat salariul
Imediat ce transferul la West Ham s-a "evaporat", Cristi Borcea a decis să-i mărească salariul la 12.000 de dolari pe lună. Iarna trecută, contractul i-a fost diminuat la 7.000 de dolari lunar, bani încasaţi indiferent dacă joacă sau nu pentru roş-albi. Sergiu mai are un an de contract cu Dinamo şi, dacă îl va convinge pe Bonetti, ar putea fi una dintre soluţiile antrenorului pentru postul de fundaş dreapta în noul sezon.

150.000 de euro i-a plătit Dinamo lui Sopron, în 2007, pentru achiziţionarea lui Sergiu Homei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cristarh
cristarh  •  23 Iunie 2012, 08:15
Postat de biancorossi pe 22 Iunie 2012, 19:47

fotbalist...sry

Daca nu era Rus nici cupa nu o luam sezonul asta, mai usor cu criticile. Mie mi se pare un jucator care alearga, ceva f rar la Dinamo in ultimii ani. In rest sunt de acord, apararea e cam varza...Comentariul tău...

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Iunie 2012, 21:12
Postat de ultras.nationalist pe 22 Iunie 2012, 14:18

nici nu mai tin minte cum juca Homei dar din cate stiu era destul de criticat....Rus este cel mai bun fundas dreapta din lotul lui Dinamo iar Bonetti il foloseste mijlocas la inchidere unde are alte variante precum Issa Ba....iar pe stanga inafara de Pulhac(care e praf)bate vantul...

...daca Rus e fotbalist eu sunt cel mai tare ...pianist ! nu am gasit alta rima..:)))))))

biancorossi
biancorossi  •  22 Iunie 2012, 19:47
Postat de biancorossi pe 22 Iunie 2012, 19:46

rus e cel mai prost fotbnalist care a evoluat vreodata la dinamo. nu chiar cel mai prost, il intrece pulhac, d stoica si inca vreo cativa.

fotbalist...sry

Vezi toate comentariile (11)
Comentează