FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA, AZI, 14:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Partida de la Tg. Mureş e crucială pentru Marius Lăcătuş! » Victorie sau despărţire!

Articol de , - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Dacă Steaua nu va cîştiga azi, atunci, aproape sigur "Fiara" nu va mai continua ca "principal" în Ghencea.

Lăcătuş e nevoit să joace fiecare meci cu sabia deasupra postului de antrenor principal. Primul astfel de test îl va susţine azi, la Tg. Mureş, şi orice alt rezultat în afara unui succes îl va scoate aproape sigur în decor şi de duminică nu va mai fi tehnicianul Stelei.

Avertismentul lui MM: "Nu cîştigăm, sîntem out"
Cel care a spus că Steaua s-ar prăbuşi dacă nu va cîştiga azi a fost chiar noul manager al echipei, Mihai Stoica: "E important, chiar foarte important să cîştigăm la Tg. Mureş. Orice alt rezultat în afara unei victorii ne anulează şansele la cîştigarea titlului. Va fi extrem de complicat dacă nu vom cîştiga pentru că oricum sîntem într-o situaţie complicată".

Misiunea lui Lăcătuş devine cu atît mai grea cu cît el n-are nici un succes în actualul sezon în meciurile din deplasare în jocurile de campionat.

Deplasările Stelei cu Lăcătuş antrenor
Dinamo - Steaua 2-1
Gloria Bistriţa - Steaua 1-0
Rapid - Steaua 0-0

53 de zile au trecut de cînd Lăcătuş a fost instalat ca antrenor principal al Stelei

Palmaresul lui Lăcătuş
11 meciuri    4 victorii    4 egaluri    3 înfrîngeri    golaveraj 16-12

"Nu am vrut să mă duc la Tg. Mureş din respect pentru Lăcătuş. S-ar fi interpretat că voi discuta ceva cu Boloni şi nu era ceva frumos faţă de Marius"
Gigi Becali, patron Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kily
kily  •  20 Noiembrie 2010, 12:45

Din pacate, Lacatus isi merita soarta...

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  20 Noiembrie 2010, 11:07

azi e un meci de 1x in cel mai bun caz ; nu prtea avem ce pierde asha ca o sa jucam cu gandul la ultima victorie impotriva stelei : 1-0 in 1992 gol BOTEZAN in minutul 82 lacatus e nevinovat dar antrenoratul n-are absolut nici o treaba cu faptul ca a jucat sau n-a jucat fotbal va fi o atmosfera extrem de ostila pentru steaua!!!!

dangu
dangu  •  20 Noiembrie 2010, 09:44

Bine a zis Iancu: " MeMe esti o carpa prafuita". Dupa ce sau balacarit si sau.....pe la toate televiziunile, MeMe si Becali se pupa din nou in fund.Astia sunt oameni integri, oameni cu coloana vertebrala, oameni in care poti sa ai incredere deplina. Asa este sifotbalul romanesc.Cum e turcu, si pistolul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează