FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Party 2: sărbătoarea rezervelor! :) Laurenţiu Reghecampf le-a oferit şi jucătorilor folosiţi mai puţin şansa de a se bucura de titlu

Vîlceanu (primul din stînga) e cel mai tînăr campion, are doar 17 ani  // Foto: Gabriel Tănasă
Vîlceanu (primul din stînga) e cel mai tînăr campion, are doar 17 ani // Foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 09:50

Reghecampf le-a oferit fotbaliştilor utilizaţi rar şansa să joace şi să celebreze şi ei cîştigarea unui campionat la care au participat puţin.

Steaua a cîştigat titlul o dată cu victoria de la Cluj, 1-0 cu U, şi a petrecut după succesul care i-a garantat matematic că-şi păstrează trofeul de campioană. Steaua 2 a sărbătorit în Ghencea titlul, după egalul cu Pandurii.

Formula de tineri şi de rezerve utilizate rar pe care Reghecampf a trimis-o pe teren în remiza, 2-2, cu echipa lui Grigoraş a produs a doua petrecere roş-albastră. O explicaţie există: majoritatea celor care au jucat luni nu au prins prima petrecere.

Formaţia de rezerve s-a fotografiat în vestiar, după meci, ca şi cum trofeul tocmai ar fi fost asigurat şi căpitanul de ocazie, Pîrvulescu, a postat imaginea pe Facebook. Paul s-a aflat şi el într-o postură onorantă: a purtat banderola la finalul unui sezon în care a stat mai mult pe bancă decît pe teren. Poza cuprinde campioni cu contribuţie chiar mai mică decît a lui Pîrvulescu la cucerirea titlului: puştii Vîlceanu, Aldea şi Tîrnovan, eternele rezerve Gabi Matei şi Rîpă.

Cel mai avantajat a ieşit italianul Piovaccari. El a celebrat şi cu titularii, şi cu rezervele. A fost printre puţinii oameni de bază utilizaţi luni seară, dar a terminat meciul în mai puţin de o repriză, fiind eliminat.

Echipa a ratat victoria cu Pandurii şi din cauza eliminării sale, dar Federico s-a amuzat: în fotografia bucuriei, el apare simulînd că-şi acordă singur un cartonaş roşu!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cracker
cracker  •  14 Mai 2014, 13:17
Postat de inginerul. pe 14 Mai 2014, 10:14

Anamaria unde e in poza, ca n-o vad? S-o fi bagat cu Dodel la dusuri, sa-i verifice rezistenta fizica.

Incearca pe la divizia B. Aaa! Stai ca nu impresariaza ciurucurile de la Rapid care se zbat in saracie prin divizia B, ce liniste a fost fara voi anu' asta, sa mai ramaneti inca unu'.Poate nu mai stricati atmosfera pe forumul asta.Aici trebuie sa stai in pozitie de drepti, sunt campionii Romaniei nu sarantocii Romaniei.

inginerul.
inginerul.  •  14 Mai 2014, 10:14

Anamaria unde e in poza, ca n-o vad? S-o fi bagat cu Dodel la dusuri, sa-i verifice rezistenta fizica.

dash.berlin
dash.berlin  •  14 Mai 2014, 10:03
Postat de alexbibirica1 pe 14 Mai 2014, 09:52

Il Pifferaio magico ... e mare caterinca :)))

:))) mi-ar place sa ramana si in sezonul viitor . astia au anuntat ca Steaua s-a inteles cu Doria...dar sa vedem daca va fi asa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează