FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TĂRGU MUREŞ - GAZ METAN 1-0

Pârvulescu susţine că a fost lovit de jandarmi la meciul cu FCM Târgu Mureş

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş, Paul Pârvulescu, a declarat că fost lovit şi îmbrâncit de un om de ordine şi de şeful Jandarmeriei, la meciul cu FCM Târgu Mureş, din etapa a a VII-a a Ligii I.

"N-am trăit în viaţa mea aşa ceva. Un om de ordine m-a lovit cu piciorul în faţă şi apoi m-a îmbrâncit. A venit şi şeful Jandarmeriei şi m-a îmbrâncit şi el. Voiau să mă bage cu forţa în vestiar. Apoi au sărit mai mulţi oameni şi ne-au despărţit", a declarat Pârvulescu, conform Mediafax.

În minutul 85 al meciului de la Târgu Mureş, Paul Pârvulescu a fost eliminat, după ce l-a lovit pe Ciprian Vasilache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
doru5
doru5  •  14 Septembrie 2010, 19:43

Nu cred cal-a lovit. Seful de paza a fost sportiv de performanta. Daca il lovea pe Parvulescu in fata , se lasa cu fracturi. dar nu are fetita plangacioasa nici macar o urma de lovitura. Asa ca nu mai puneti botul la din astea!

fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  13 Septembrie 2010, 11:28

Numai in romanica se poate intampla asa ceva rusine

carol_k
carol_k  •  13 Septembrie 2010, 00:16

rusine clubului din Tg Mures...Un om de paza trebuie sa calmeze spiritele si nu sa le agite sa se rafuiasca sau orice altceva.cred ca au dreptate ceilalti TgMures este din pacate un centru al mafiei PDL peste tot portocaliu...au senzatia ca-si pot permite orice abuz...cel putin la nivelul militienilor aia de numiti nu stiu de ce "oameni de ordine" sau "jandarmi"...Sa le suspende terenul si sa-i dea pe aia doi smecheri afara altfel acest fenomen se va repeta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează