FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Paszkany: "Cârţu are postul asigurat cel puţin pînă în iunie 2011. Am început să jucăm fotbal"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că echipa pe care o patronează a început să joace fotbal din nou de la venirea antrenorului Sorin Cârţu şi că tehnicianul are postul asigurat pînă la sfîrşitul sezonului.

"Cu siguranţă că mai rămîne, am spus şi ieri, am spus cred că de 10 ori, pînă cel puţin în iunie 2011. Cu Mandorlini o fost o chestie clară, cîtă vreme vestiarul şi patronul au încredere în antrenor, antrenorul rămîne, eu am avut încredere în el, i-am dat şi acele două săptămîni înainte de meciul cu Rapid, să schimbe ceva în bine în jocul echipei, aţi văzut ce s-a întîmplat şi în acele două săptămîni, schimbarea era normală. De la venirea lui Cârţu, calitatea jocului s-a schimbat mai mult decît vizibil, am început să jucăm fotbal, să ne creăm ocazii meci de meci şi au început să vină şi rezultatele, ca atare schimbarea lui Cârţu este absolut nefondată", a declarat Paszkany, potrivit mediafax.

Tehnicianul Sorin Cârţu l-a înlocuit, în data de 13 septembrie, pe antrenorul italian Andrea Mandorlini la conducerea campioanei României, CFR Cluj.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
biid
biid  •  08 Noiembrie 2010, 18:03

Da,asa este,,,si-au revenit arbitrii"!

adi_stoika
adi_stoika  •  08 Noiembrie 2010, 16:13

Cine-l mai crede si pe asta care schimba antrenorii dupa fiecare trofeu castigat?!

dora
dora  •  08 Noiembrie 2010, 15:01

vorbea unguresti si traducerea o fi fost gresita. ia sa vedeti cum o iau ei in bot de la basel si as roma, eventual si de la medias, o sa zboare cirtu cit colo. punem pariu ca mos Craciun nu ii aduce dar lui cartu la cluj!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează