FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Paszkany se ţine de cuvînt: Iron Maiden concertează la Cluj pe 15 august!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Faimoasa trupă britanică de heavy metal, Iron Maiden, înfiinţată în 1975 de către basistul Steve Harris vine să concerteze la Cluj. Finanţatorul celor de la CFR Cluj s-a ţinut de promisiune şi îi va aduce pe cei şase membri să concerteze aşa cum a promis încă din vară în cazul în care echipa sa urma să cîştige campionatul.

În această dimineaţă Arpad Paszkany a semnat contractul cu firma organizatoare. "Nu-mi place să vorbesc şi să mă laud cu ceva ce nu eram sigur, dar iată că am reuşit şi astăzi am făcut anunţul oficial. Am vrut să fie o surpriză pentru toţi clujeni şi nu numai. Mai sînt trupe de muzică uşoară care vin şi pleacă, dar Iron Meidon a făcut cinste muzicii ani la rînd. Sînt foarte bucuros că am reuşit să aducem această trupă la Cluj şi în România", a spus Paszkany.

La concert se aşteaptă 50.000 de oameni care va fi organizat în parcarea unui mall din Cluj. Organizatorii încearcă să scoată un preţ special pe bilete, de 20 de euro plus TVA, ţinînd cont că la concertele celor de la Iron Maiden preţul unui bilet porneşte de la 50 de euro. Biletele se vor pune în vînzare începînd cu 24 mai pe site-ul www.servuscluj.ro

„Data trecută cînd am fost în România, în cadrul turneului Somewhere Back în Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienţă fantastică şi ne-am dorit foarte tare să revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atît mai mare cu cît este vorba despre Transilvania, o zonă cu o istorie deosebită! De atfel, sîntem convinşi că fanii noştri ştiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poartă acest nume, şi abia aşteptăm să cîntăm în sfîrşit în Transilvania!”, a declarat Steve Harris, basistul şi membru fondator al trupei.

“Ascult multă muzică, în special de factură heavy metal, Iron Maiden, Judas Priest. Am toate albumele formaţiilor respective. Dacă CFR păstrează titlul, la vară, la sfîrşitul campionatului, promit că Iron Maiden va concerta la Cluj. Merită sacrificat gazonul cu un aşa eveniment", spunea Paszkany, în luna februarie a anului 2009.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
 •  24 Mai 2010, 19:42

Bravo lui! O sa fiu acolo. Totusi, eu ascult Maiden de vreo 20 de ani, insa de Meidon n-am auzit in viata mea, asa ca astept sa vad cine or fi astia... Poate cinta in deschidere. Nu-i nimic, maneaua e mai buna, nene ziaristule, asa-i?

ak47_killer
ak47_killer  •  22 Mai 2010, 08:39

super bravo lor va fi mai multa lume decit la orice meci al clujului

 •  21 Mai 2010, 22:35
Postat de pe 17 Mai 2010, 12:29

Oare cocalarul de Jabba pe cine ar fi adus sa-i cante,in cazul in care poli ar fi luat campionatu(hi-hi-hi,am glumit si eu!)?

Sa speram ca nu vom afla niciodata !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează