FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pătraşcu: "Pînă acum luptam să scap de retrogradare, acum mă voi bate pentru titlu şi Cupă"

Bogdan Patrascu
Bogdan Patrascu

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 12:51

Mijlocaşul Bogdan Pătraşcu e nerăbdător să se lupte pentru trofee cu Dinamo. Fotbalistul de 31 de ani ajunge în această după-amiază în Antalya, unde Dinamo efectuează un stagiu de pregătire.

"Nu e prea tîrziu pentru mine să ajung la vîrsta asta la Dinamo. Pînă acum mă zbăteam să scap de retrogradare, acum mă lupt pentru titlu şi pentru Cupa României. Sînt fericit că am onorea de a îmbrăca tricoul alb-roşu", a spus Pătraşcu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kosmyn93
kosmyn93  •  26 Ianuarie 2011, 15:02

Nu zi hop pana nu sari şanţul.....,la cum merg treburile la Dinamo,ai toate sansele sa te lupti in continuare la retrogradare,poate asta e si scopul cu care te-au transferat,ai o foarte mare experienta în a te lupta pentru retrogradare !

yan66
yan66  •  26 Ianuarie 2011, 14:31

da patrascule ,ai dreptate...te vei lupta pt titlul de cel mai prost tansfer din fotbalul romanesc si probabil pt cupa ''piston'',dinamo pt asa ceva are valoare,in rest pauza. anul asta nu prinde nici ''europa'' !!!

razvan82
razvan82  •  26 Ianuarie 2011, 14:25

DINAMO ARE NEVOIE DE DOI FUNDASI CENTRALI DARKO ZEC-NK DOMZALE SI CHIRICHES-PANDURII,UN MIJLOCAS DEFENSIV TAKAYUKI SETO-ASTRA,UN FUNDAS STANGA PARVULESCU-GAZ METAN SI CEI DOI FOTBALISTI IMPRUMUTATI IONUT NAE-UNIREA CHIAJNA SI G.TUCUDEAN-UTA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează