FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Patron şi antrenor din Italia » Sărbătoare în Giuleşti: Rapid e iar în Liga 1 şi şi-a găsit un nou finanţator

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 21:17

TAS i-a dat dreptul Rapidului de a evolua în primul eşalon. Bergodi revine în Grant după 7 ani


La 5 zile după ce clubul a împlinit 91 de ani de existenţă, fanii alb-vişinii au primit cea mai bună veste din ultimul timp. Giuleştenii au avut cîştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi au primit licenţa pentru Liga 1, reuşind în acest fel să se salveze de la faliment.

Tot ieri, fanii din Grant au mai primit o veste îmbucurătoare. Adrian Zamfir, cel care deţine 99% din acţiuni, se află în negocieri avansate privind vînzarea Rapidului către un om de afaceri italian. Este vorba de un avocat din Roma ce se află deja la Bucureşti. Afacerea a fost interdemediată de Renzo Rossi, care a mai activat în Giuleşti în două rînduri. Şi de data aceasta, urmează să ocupe o funcţie în conducerea administrativă.

Schimbarea patronatului va aduce modificări şi pe banca tehnică. Cristiano Bergodi, ultima oară la Brescia, în Serie B, are şanse mari să se întoarcă şi el în Giuleşti pentru a lucra cu Rossi. Actualul "principal", Viorel Moldovan, îşi doreşte să pregătească reprezentativa de tineret a României, trimiţîndu-şi CV-ul la FRF.

Debut cu Craiova
Primul meci al rapidiştilor în noul sezon se va disputa pe 16 iulie, în Grant. Rapidul va întîlni CS U Craiova, altă formaţie promovată pe prima scenă în această vară, în "optimile" Cupei Ligii. Tot atunci se va disputa şi partida dintre ASA şi CSMS Iaşi, la Tîrgu Mureş.


"Persoana care vrea să investească la Rapid ştie cu ce se mănîncă fotbalul. E dispusă să bage mulţi bani, dar vrea să şi schimbe totul din temelii. Brandul Rapid va avea mult de cîştigat din toate punctele de vedere"
Renzo Rossi

"Jucătorii au promovat pe teren, iar acum noi ne-am achitat de promisiune şi am cîştigat licenţa în instanţă. Vreau să le transmit că mă gîndesc la ei. Din primii bani ce vor intra în contul clubului, cei din drepturile TV, le vom plăti salariile restante"
Cristina Andronache, administrator judiciar Rapid

"Contractul meu a expirat în ziua în care TAS a dat licenţa Rapidului. Dacă echipa rămînea în liga secundă eram decis să mă retrag. Aşa, e posibil să mai joc un an de zile"
Daniel Pancu, atacant Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (101)
xhthu
xhthu  •  02 Iulie 2014, 01:43
Postat de ucluj2011 pe 01 Iulie 2014, 16:35

De ce spui tu lucruri pe care nici tu nu le crezi. Doar ca sa faci valuri pe uscat? Pai nu cred ca exista jucator de fotbal (mai ales la Steaua) care sa fi jucat pe gratis ca Pancu pentru clubul lui si care ca atitia alti rapidisti dealungul istoriei acelui club a indurat atitea NUMAI de dragul clubului si a suporterilor lui neegalati in Romania. Si apropo de suporteri.... cred ca si tu ai ris cind ai scris acele aberatii. Tu stii ca voi stelistii ca si marea majoritate a cluburilor di Romania cu exceptia a 2-3 (POATE) , nci sa VISATI la asemenea suporteri nu puteti , daramite sa-i mai si aveti. Mare lucru sa stii sa stai in banca ta si sa nu vorbesti..."vorbe".

pana si jucatorii rapidului ar veni pe gratis la steaua . pana si idolul tau pancu acum vreo 20 de ani cand tu erai pe teava a dat trial la steaua. si a picat .dupa aia ajuns in ghiulesti si s-a facut rapidist de mic . da n-ai tu cum sa stii d-astea

dankressman.1.1.1
dankressman.1.1.1  •  01 Iulie 2014, 17:53

Si vine "italianul":):):):) E ca in Cenusa Imperiului......Dinica "Diplomatul"........ce se mai milogeau c/i./o/.r/.e/.x peste tot sa nu trimita FRF avocat la TAS...cum ca nu ar fi normal sa se isi suporte actiunile in fata TAS...ntz...ntz...ntz... Aveti noroc cu fraierul de Burleanu ca erati deja desfiintati! c/.i/.o/.r/.i/ j/.e/.g/.o/.a/.se!

wwerko80
wwerko80  •  01 Iulie 2014, 17:30
Postat de wwerko80 pe 01 Iulie 2014, 17:27

Numai puscariasi commenteaza pe articolele rapidului :))) Si in liga a 2a, si in faliment, si peste tot ne urmariti =)) nu sunteti nimic decat niste puscariasi, cersetori(acum numai aveti de unde...e la jilava sfantu vostru) si frustrati ca rapid este echipa reala, cu istorie reala si cu fani reali. O sa revenim si mai tari decat am fost! FZR!!!

A da am uitat :)) 1. Cocalari 2. Blatisti Si nu in ultimul rand, 3. gaaaay =)) S-au despartit reghe si mimi, dar nu cred ca o sa ii duca doru de acolo de la jilava =))))))))))))))))))) gaaaay steaua

Vezi toate comentariile (101)
Comentează