FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Patru titulari noi! » Bourceanu, Nikolici, Gabi Matei şi Costea vor fi folosiţi contra Mioveniului

Bourceanu va îmbraca pentru prima oară tricoul Stelei în meciul cu Mioveni
Bourceanu va îmbraca pentru prima oară tricoul Stelei în meciul cu Mioveni

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:21

Levy va continua modificările de la o etapă la alta, pentru că mai sînt aşteptaţi Prepeliţă şi Moraes, iar Geraldo şi Tănase revin după accidentări.

Steaua s-a apucat de achiziţii la 48 de ore de la egalul cu Voinţa Sibiu. Stefan Nikolici a venit la Bucureşti şi a semnat contractul, azi va parafa actele şi Alex Bourceanu, cu care roş-albaştrii s-au înţeles încă de sîmbătă după-amiază.

Muntenegreanul de la Timişoara e împrumutat un an, dar Steaua îl poate păstra şi din vara viitoare dacă achiziţionează restul de 50 la sută din drepturile asupra lui, iar mijlocaşul defensiv român e luat deja în coproprietate cu Poli. Ambii vor debuta duminică, împotriva Daciei Mioveni, la Constanţa. Sînt pregătiţi amîndoi şi pot juca 90 de minute, fiindcă s-au antrenat cu Poli în vara asta şi au evoluat în amicalele bănăţenilor.

LPF l-a întîrziat pe Costea
Pe lîngă Nikolici şi Bourceanu, Steaua va mai avea încă două noutăţi faţă de formula cu care a remizat la Sibiu. Gabi Matei a prins doar finalul în prima etapă, dar acum e apt după problemele musculare care l-au chinuit şi va juca primul meci ca titular de cînd a fost adus la Bucureşti. Cealaltă schimbare: Mihai Costea, pe care roş-albaştrii cred că-l vor legitima în zilele următoare. Gigi zice că Dragomir a întîrziat intenţionat debutul olteanului: "A vrut să arate că e el puternic, dar ANAF şi-a recuperat deja banii pe care-i avea de luat de la Universitatea, adică jumătate din cei 1,4 milioane de euro pe care i-am plătit pe jucător. Eu am trimis factura la Ligă, dar ei s-au crezut organ de anchetă!".

Prepeliţă poate să scape azi
Alt fotbalist pe care Levy îl aşteaptă la antrenamente, Andrei Prepeliţă, poate să se elibereze azi din litigiul cu Universitatea Craiova. Cazul lui se judecă la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor. Mijlocaşul a dat în judecată clubul ca să-şi recupereze 60.000 de euro şi asta a rămas singura miză a procesului, fiindcă după dezafilierea Ştiinţei, oricum toţi fotbaliştii ei au devenit liberi.

Bourceanu semnează pe trei ani
Steaua l-a convins pe jucătorul de care s-a rugat cel mai mult în vara asta, oferindu-i un contract pe trei ani. "Bourceanu va cîştiga mai mulţi bani decît lua la Timişoara", a declarat Florin Iacob, agentul mijlocaşului de 27 de ani. Alex a încasat deja 100.000 de euro şi va mai lua cîte 180.000 de euro pentru fiecare an de contract. El va semna azi actele.

"Ia sabia şi se duce peste Bălgrădean"
Ca să-l laude, Becali l-a comparat pe Bourceanu cu Lovin: "Alex e un mijlocaş aşa cum au fost Rădoi, Sorin Paraschiv şi Lovin, care ţineau mijlocul. El e gladiator adevărat, mă aştept să scoată sabia şi să se ducă peste rivali, peste Bălgrădean şi peste Nuno Claro!". Bourceanu are 3 goluri marcate în Liga 1, în 85 de meciuri.

Cum va arăta echipa împotriva Mioveniului: Tătăruşanu - G. Matei, Galamaz, Gardoş, Brandan - Nicoliţă, Băjenaru, Bourceanu, Tatu - M. Costea, Nikolici

Cum a arătat echipa la Sibiu: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Băjenaru - Tatu, Rusescu

"Levy a fost musafir pînă acum, adică nu puteam să-i cer rezultate dacă omul n-avea marfă. Dacă nu cîştigă nici după ce vin toţi jucătorii, atunci îl dau afară!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Junior Moraes va veni şi el în perioada următoare, îl vom împrumuta un an de la ŢSKA Sofia. Am făcut tot ce a depins de mine. Mai departe, să se descurce staff-ul tehnic" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
luciano86
luciano86  •  26 Iulie 2011, 11:29

tot n-avem echipa... avem nevoie de un play-maker!!!!! cine sa-i puna in valoare pe Nikolici si Tatu? Bourceanu? ala e mij defensiv , Bajenaru incearca mult dar e cam slabut... Costea doarme pe teren ca de obicei si Nicolita... el are alte treburi :) un Play maker ca sa sudeze mijlocul ar fi ideal... unul ca Eric...

alpin
alpin  •  26 Iulie 2011, 09:29
Postat de imperator pe 26 Iulie 2011, 02:01

Sa-i vedem la treaba , fereasca Dzeu de un egal ca face Jiji infarct ! :)

S-ar supara cineva?! Cel mult adversarii Stelei, care il vor pe Gigi mereu acolo, conducand-o spre dezastru!!!

alpin
alpin  •  26 Iulie 2011, 09:24

Singura necunoscuta, la Steaua, este daca va bate, anul acesta, recordul mondial de schimbari de antrenori si jucatori stabilit tot de ei sezonul trecut!!! Ce cota are la casele de pariuri sa bata recordul?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează