FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

FOTO Paul Papp s-a operat în Italia! E out 6 luni

Paul Papp s-a operat în Italia! E out pentru restul sezonului +10   FOTO
Paul Papp s-a operat în Italia! E out pentru restul sezonului

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 18:12 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 18:24

CS Universitatea Craiova l-a pierdut pentru următoare perioadă pe fundașul Paul Papp (31 de ani), accidentat în meciul cu Sepsi din prima etapă a play-off-ului, scor 0-0.

Sursele GSP informează că a fost operat azi după o ruptură de ligament încrucișat anterior și va lua 6 luni de pauză!

Paul Papp a fost integralist în partida de pe „Ion Oblemenco”, însă a început să resimtă dureri după meci, ca urmare a unui duel cu Bryan Nouvier din timpul partidei. La următorul antrenament s-a simțit rău în continuare și a fost nevoit să renunțe. Azi a fost operat la ligamente:

"Leii" rămân mereu în picioare, Paul! Fundașul nostru central a fost operat astăzi de prof. dr. Pier Paolo Mariani la celebra clinică italiană Villa Stuart
Craiova pe Facebook

Paul Papp s-a operat în Italia! E out 6 luni

Au fost unele meciuri în care am cerut schimbare pe final, fiindcă am primit nişte lovituri care mi-au cauzat un blocaj muscular şi nu am vrut să risc, fiindcă ştiam că urmează meciuri din trei în trei zile. Nu vreau să mă rup, fiindcă am riscat o dată şi m-am accidentat la începutul sezonului şi nu mai vreau să repet aceeași experienţă
Paul Papp acum 2 săptămâni

De la venirea lui Marinos Ouzounidis la Craiova, Paul Papp a devenit titular incontestabil. Stoperul în vârstă de 31 de ani a jucat în 11 meciuri consecutive, singura partidă în care nu a fost integralist fiind cea cu FCSB din etapa 29 a sezonului regular, scor 0-0. Atunci a jucat 69 de minute.

Mesaj-manifest împotriva simulărilor din Liga 1: „Mi-ar fi rușine să cer penalty-urile cerute de CFR Cluj cu Craiova”

Răsturnare! Crăciunescu și-a schimbat verdictul în mai puțin de 24 de ore: „Am revăzut faza, rectific”

Sepsi iese la atac și „mușcă” din contestatari: „De ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani?”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  27 Aprilie 2021, 11:44
Postat de cratita pe 26 Aprilie 2021, 19:14

Lipsește Papp? Păi ăsta-i o veste bună, un mare câștig pt Craiova. Practic le-au crescut șansele la titlu.

Prostia ta nu te doare?Cand un om este in spital si sufera se trezeste cate un neica-nimeni ca tine sa-l jigneasca!

dansy
dansy  •  27 Aprilie 2021, 11:41

Fruntea sus PAP! Abia asteptam sa revii pe teren.Universitatea te iubeste si iti este recunoscatoare pentru atitudinea ta aratata de la meci la meci.

dansy
dansy  •  27 Aprilie 2021, 11:38

Lovit fatal de acelas Nouvier care l-a rupt si pe Baiaram sub ranjetul arbitrului Mladenovici.Ce arbitru? Ce cauta sa arbitreze in Playoff?A influientat rezultatul final prin neacordarea unui penalti Universitatii si a permis jocul dur al celor de la Sepsi.Sa-ti fie rusine Mladenovici! Poti sa dorm noaptea dupa dezastrul care l-ai facut la Craiova??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează