FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Paul Scholes de România!" » Cătălin Munteanu a împlinit 34 de ani, dar nu se gîndeşte la retragere

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 ianuarie 2013 19:25

Cătălin Munteanu a împlinit ieri 34 de ani, spune că îl admiră pe veteranul lui Manchester United şi îşi doreşte să mai joace fotbal mulţi ani de acum încolo la Dinamo


- Cătălin, cum vezi viitorul tău în fotbal la 34 de ani?
- Mă simt mai experimentat la această vîrstă. Realizez că au trecut mulţi ani, dar mereu am învăţat ceva în plus şi de fiecare dată am încercat să-mi fac treaba cît mai bine. Sînt fericit că în ultimii şase-şapte ani nu am mai avut accidentări serioase şi am reuşit să evoluez constant, sper că am făcut-o şi bine. Mă bucură faptul că mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, îmi doresc să joc cît mai mult.

- Longevitatea lui Dănciulescu este asemuită cu cea a lui Ryan Giggs, tu eşti Paul Scholes al lui Dinamo?
- (rîde cu poftă) Să ştii că un lucru foarte bun este că mă pot antrena la nivel maxim şi pot răspunde la cerinţele antrenorilor. Îmi place fotbalul şi vreau să joc cît mai mult, dar asta depinde şi de ce-mi rezervă viitorul. Ryan Giggs şi Paul Scholes sînt jucători fenomenali, ultimul a revenit pe gazon după o pauză de şase luni, joacă la cel mai înalt nivel şi o face bine. Mi-ar plăcea să fiu şi eu un fel de Scholes al lui Dinamo.

"Vrem locul 3"
- V-a prins bine atîta alergătură pe pantele montane?
- Cantonamentul a fost greu, dar l-am trecut cu bine, fără accidentări. Am făcut doar alergări, adică partea fizică, acum să vină turneul din Spania să trecem şi la partea tehnico-tactică. Timpul va decide dacă antrenamentele de la Poiană au fost OK. Eu zic că ne vor prinde bine.

- E posibilă clasarea pe locul 3 la final cu toate aceste probleme financiare?
- Eu sînt încrezător pentru că distanţa de ocupanta locului trei, Pandurii, e de doar cinci puncte. Ăsta este obiectivul pe care ni l-am propus, calificarea în Europa League, şi credem că e realizabil.


"E greu să nu fii cu banii la zi, dar sperăm cu toţii ca aceste probleme financiare să se rezolve curînd. Noi am dat dovadă de caracter, acum aşteptăm să vedem ce va fi"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

37 de goluri a marcat Cătălin Munteanu în cele 251 de meciuri jucate în Liga 1, în întreaga sa carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 Ianuarie 2013, 19:15
Postat de coszmin pe 27 Ianuarie 2013, 11:28

probabil astia sunt suporterii care l-au pus pe Scarlatache in hall of fame a lui Dinamo alaturi de Dinu,Lucescu,Parcalab,Nunweiller,Dumitrache,etc doar pentru ca a marcat golul din finala cupei cu Rapid. catalin munteanu in 2012-2013 e printer cei mai slabi mijlocasi din liga 1,ofera din ce in ce mai putine pase,centrari,nu mai poate sa duca nici 30 de minute la o capacitate de joc rezonabila si nu mai e in stare sa bata nici un corner sau lovitura libera ,toate ajungand in peluze.

ia-te de mana cu titiduru. in general nu dau sfaturi. dar ar fi ideal pentru orice user sa isi foloseasca putin creierul inainte de a posta un com. si mai ales sa citeasca atent articolele si comurile la ele, la care intentioneaza sa lase reply. altfel risca sa cada in offtopic sau derizoriu.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 Ianuarie 2013, 19:13
Postat de titiduru22 pe 27 Ianuarie 2013, 03:39

Daca asta este remarcabil pentru un gol,inseamna ca nu prea ai vazut multe meciuri ale lui Dinamo.

pai da, din "70 si pana in 2013 n-am vazut decat cel mult vreo mie de partide ale lui dinamo. ps - prietene, esti in eroare maxima. eu am exprimat cu totul altceva. am spus dc mi-a ramas mie in suflet munteanu catalin, pentru acel supergol din meciul cu steaua din 2008, primavara. nicicum nu am spus ca e cel mai mare futbolist dinamovist, sau ca il poate depasi pe Mopsu, in sufletul meu. capisci ? unii pricep mai greu.

dog_one
dog_one  •  27 Ianuarie 2013, 17:21

STANESCU E VIITORUL.PENTRU MUNTEANUL A CAM TRECUT TIMPUL. E F. LENT DE ACEEA NU SE ACCIDENTEAZA. NU BAGA -MATERIAL-.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează