FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paule, ce meciuri ai văzut? Papp a oferit ieri declaraţia zilei, deranjat că Steaua a fost criticată după 1-0 cu U Cluj: "Nu putem să batem mereu cu 3-0, 4-0!!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2015 00:00

Aceasta a fost reacţia fundaşului explicînd jocul de pe Cluj Arena, însă în acest sezon, în 19 meciuri oficiale, campioana a cîştigat o singură dată la diferenţa de scor indicată de stelist

Steaua şi-a atras multe critici după jocul slab din Cupa României, în ciuda calificării în optimile de finală. Acest lucru i-a deranjat pe jucătorii campioanei. Paul Papp a vorbit ieri despre acest lucru şi a replicat: "De ce e lumea supărată după meciul de la Cluj? Am bătut, am cîştigat. A fost 1-0 pentru noi, ne-am calificat mai departe. Acum facem o dramă că am cîştigat numai cu 1-0? Chiar trebuie ca Steaua să bată de fiecare dată cu 3-0, 4-0?".

Un singur 3-0 în ultimele 4 luni!

De cîte ori s-au impus roş-albaştrii în actualul sezon la diferenţele de scor pe care le-a amintit ieri Papp? O singură dată în cele 19 partide oficiale disputate pînă acum, în 6 competiţii diferite: campionat, Cupa României, Cupa Ligii, Supercupa, Champions League, Europa League. Acel succes cu 3-0 obţinut la Severin, împotriva celor de la Pandurii, joc care a avut loc acum mai bine de două luni, pe 18 iulie.

În afara acelui meci, doar în unul au mai reuşit Papp şi compania să înscrie mai mult de două goluri! Chiar etapa trecută, la 3-1 cu Chiajna, victorie facilitată din plin de prestaţia catastrofală a portarului Matache. Mai mult, din totalul de 8 victorii pe care Rădoi le are în CV ca antrenor al Stelei, jumătate dintre ele sînt obţinute cu cel mai la limită scor, 1-0.

1 golmarcat pe meci e media pe care o are Steaua în actualul sezon, în toate competiţiile, una dintre cele mai mici din istoria clubului

6 meciuridin cele 19 jucate pînă acum s-au terminat fără gol marcat de Steaua, ceea ce înseamnă un procentaj de peste 30% din jocuri

E cel mai slab

În actualul sezon, Papp are o medie a notelor GSP de numai 4,91. Cea mai mică din tot lotul lui Rădoi. Nici un alt fotbalist al Stelei nu are o medie sub 5,00. Singurii în apropierea lui Paul, ca note, sînt Enceanu şi Tudorie, ambii cu o medie de 5,00.

25.000 €e salariul pe care îl are Paul Papp la Steaua, al doilea cel mai mare după cel al lui Chipciu

Şi Chipciu gîndeşte la fel

Papp nu e singurul stelist care are o astfel de declaraţie. Chipciu, după meciul echipei naţionale cu Grecia, scor 0-0, în care el n-a evoluat, fiind suspendat, a avut o reacţie asemănătoare. Deranjat de nemulţumirea publicului, el a ţinut să le strige ziariştilor în momentul în care a părăsit stadionul: "V-aţi obişnuit numai cu victorii cu 20-0?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
114886405521832
Paun Danut  •  27 Septembrie 2015, 15:35
Postat de steauaucl pe 27 Septembrie 2015, 10:59

dinamo sa planga soarta lui STEAUA ? :) am ajunsa sa o traiesc si pe asta... indiferent ce si cum STEAUA VA FI MEREU ASA CUM A FOST MEREU CU O TREAPTA PESTE TOT CAMPIONATUL...DINAMO E DOAR O ECHIPA AJUTATA DE BUTELIILE LUI BORCEA...IN REST.... NIMIC !!!

nu vreau sa intru intr-o polemica cu dumneata, intreeb si eu ca omul: steaua a fost peste toti si in anii (destui) in care nu a castigat titlul? Chiar si in anii in vare s-a clasat pe 3 sau mai jos de 3?

plischi
plischi  •  27 Septembrie 2015, 13:57

erai la steaua cand castiga cu 4-0?!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 Septembrie 2015, 12:06
Postat de soprer.is.back pe 27 Septembrie 2015, 11:49

numai cu (I)edi cascheta si cu blatul cu chiajna au castigat dejectiile!:)))) nu degeaba fcsb sau steaua ceausescu este rusinea fotbalului mondial!speram ca dinamovistul Dusa sa-si bata joc de ei in continuare.anu' asta fcsb nu prinde nici locu' 6. spui fcsb,spui istorie de cacao si trofee furate,de aici si declaratia lui Papp.

Și-nc-un inept...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează